PRESENTERAS AV

”Dog av hjärncancer åtta månader efter beskedet”

Malin Cammerö drabbades den 16 oktober 2010 av en elakartad hjärntumör en så kallad Glioblastom.

Bara några dagar efter beskedet om hennes sjukdom startade hon en insamling till Cancerfonden och den är i dag uppe i över 121 000 kronor...

Malin ville verkligen hjälpa andra som var drabbade och trots sin egen mycket svåra sjukdom så var hon alltid glad och stöttande mot alla hon mötte. Aldrig att hon klagade eller gnällde trots svåra smärtor och att hennes kroppsfunktioner slutade att fungera. Alltid hade hon nära till skratt och ett leende trots att hon bara kunde prata svagt och endast röra lite på huvud, mun och ögon.

Malin somnade stilla den 21 juni 2011. Åtta månader och 5 dagar efter sitt sjukdomsbesked.

Vi saknar henne mer än allt annat och i våra ögon är hon den största hjälten i världen.

I dag minns vi henne varje sekund och varje andetag och tillsammans med Ung Cancer har hela världen fått se hur saknad hon är i filmen ”Det är okej att känna saknad” där hennes enäggstvillingsyster berättar om saknaden efter sin andra hälft.

Malin berörde en hel stad och till hennes begravning kom drygt 600 personer. Hennes kämpaglöd och stora engagemang för andra och för denna hemska sjukdom skall för alltid leva kvar och vi skall tillsammans göra allt för att hennes insamling ska bringa in så mycket pengar som möjligt till forskningen av denna hemska sjukdom.

Christina Cammerö