Dick Axelsson

Det senaste om Dick Axelsson. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Dick Axelsson på Aftonbladet.se.

18 OKTOBER AFTONBLADET TV NYHETER

Den slående holländaren

 Hockeystudion är tillbaka med ett nytt laddat program, för det saknas sannerligen inte ämnen att diskutera. Peter Hollands minst sagt omilda behandling av Fredrik Styrman i torsdagens match är givetvis uppe för diskussion.
Var ligger ansvaret och hur ska det bedömas? Abris och Dick har olika uppfattningar här.
Leksand har gått fram som en slåttermaskin de senaste veckorna och får välförtjänta hyllningar, även från Dick Axelsson. I motsatt riktning har Djurgården och Brynäs vandrat och kanske är det någon av de här klubbarna som kommer att agera först när det gäller att sparka tränaren.
Och vad händer hos tippade topplaget Färjestad som såg ut att vara på rätt väg men som nu svarat för mindre bra insatser under den gångna veckan?
Hockeyallsvenskan har nått sju omgångar, går det att se några tendenser än och vilket lag kommer vara starkast till slut?
Som vanligt turas Dick Axelsson och Mattias Karlsson om att ställa frågor till varandra, den här gången är det Dicks tur att svara på Kolans fråga om vem som är den bästa han spelat med och mot.

4 OKTOBER AFTONBLADET TV NYHETER

Dick avslöjar monsterlönen i Modo

 Hockeystudion är tillbaka och den här gången är åter Dick Axelsson med.
Det blir en del snack om pengar och löner och Dick avslöjar sitt bästa SHL-kontrakt i karriären. Han berättar också varför han fick sparken i från Djurgården 2009 och släpptes helt gratis till Färjestad där han vann SM-guld.
På tal om Färjestad har de nu gjort klart med målvakten Dominik Furch, hur påverkar det laget och hur mycket stärker det Färjestads guldchanser?
I övrigt saknas sannerligen inte ämnen att diskutera. Marcus Sörensen anmäldes inte till disciplinnämnden efter sitt nacksving på Emil Heineman. Något som har upprört många.
Topptippade Luleå har haft en tuff inledning och ligger just nu sist i tabellen. Vad händer i Norrbotten? Kommer Thomas Berglund få ordning på laget och vad händer när hans kontrakt går ut efter säsongen?
Det blir också en del fokus på lagen som har imponerat under veckan och Abris börjar vackla om sitt tips att Oskarshamn verkligen hamnar i kval.

17 MAJ SPORTBLADET

Dick Axelsson: ”Hockeykarriären är över”

1

2

3

4

5

...

10

>