Dagens namn: Karolina, Carola
Det senaste om Fisk och skaldjur. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Fisk och skaldjur på Aftonbladet.se.
arrow Att tillaga ostron hemma är ingen konst – superkocken Thomas Sjögren visar hur du enkelt gör gratinerade och pocherade ostron. Han visar även hur du gör en magiskt god vinägrett till färska ostron.
40 min
arrow Busenkel smörgåstårta som passar utmärkt till sommarens alla fester
arrow Kocken Thomas Sjögren visar hur du enkelt lagar den goda fisken.
arrow Kocken Thomas Sjögren visar hur du lagar torsk på bästa sätt.
arrow Enligt kocken Thomas Sjögren är sandefjordssåsen kanske världens enklaste sås. God är den garanterat när han serverar den till helstekt rödtunga.
arrow Enligt superkocken Thomas Sjögren är havskräftor som bäst när de är ljumna. Här serveras de med en parmesandressing med sting i.
45 min
arrow När du inte kan bestämma vad du vill ha i nudlarna är surf ’n’ turf ett bra alternativ
arrow Kocken Thomas Sjögren visar hur du enkelt tillagar torskrygg till perfektion. Till det serverar han en örthollandaise och helstekt blomkål.
arrow Smörstekta pilgrimsmusslor med Sandefjordsås och sockersaltad gurka
15 min
arrow Åk på en kulinarisk resa till San Fransisco med Adam Thulins lobster rolls
arrow Thomas Sjögren visar sitt bästa knep för att få magisk smak på vinägretten.
arrow Perfekta ostron för dig som vill prova för första gången
2 h 25 min
arrow Toppa med fruset äpple och pepparrotsgrädde – magiska smaker som tar ostronet till en ny nivå.
1 h
arrow Thomas Sjögren visar hur du kokar havskräftor själv och serverar dem på bästa sätt
arrow Frasig fisk, smörig sås och krispig sallad möts i en magisk kombination när Thomas Sjögren lagar mat
35 min
arrow Använd skaldjursresterna till den här otroligt smakrika oljan.
Västkusten är hav, sälta och kala klippor. Färska räkor på bryggor, fisketurer och härliga bad.
arrow Färska, frysta och skalade räkor, kocken Mattias Larsson delar med sig av sina bästa tips
arrow Kocken Mattias Larsson presenterar fyra räk-alternativ, beroende på vilken budget du har och vad du ska ha räkorna till.
arrow Kocken Mattias Larsson visar steg för steg.
arrow Tipsen på hur du skalar räkorna snabbt – och gör majonnäsen extra god.
arrow Kocken Erik Videgård förklarar allt du behöver veta om ostron. Olika sorter, pris, tillagning och hur du öppnar ett ostron.
30 min
arrow Erik Videgårds recept med forellrom, sjögrässallad och japansk majonnäs.
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
arrow Fira ut sommaren med en härlig…
arrow Försäljningen har ökat med 456 procent
arrow Michelinprisad korg med fisk i fokus
1
2
3
4
5
6
>