söndag 28 februari 2021 Dagens namn: Maria
Aftonbladet
NYHETERSPORTPLUSTVLOKALTNÖJEMAT & DRYCKKULTURLEDAREDEBATTFAMILYWELLOBEA-ÖOMSÖK

Mat & Dryck

MÅLTIDER
  • Frukostrecept
  • Lunch
  • Brunch
  • Huvudrätter
  • Efterrätter
  • Buffé
  • Tillbehör mat
  • Matsmarta onsdag
  • Veckans helgtips
GODARE
  • Godare
  • Godare Junior
INGREDIENSER
  • Fiskrecept
  • Kycklingrecept
  • Köttfärsrecept
  • Pastarecept
  • Kötträtter
  • Halloumirecept
  • Grillrecept
  • Såser
  • Såskurs
OLIKA KÖK
  • Amerikansk mat
  • Asiatisk mat
  • Indisk mat
  • Italiensk mat
  • Mexikansk mat
  • Medelhavsmat
  • Svenska recept
SPECIALKOST
  • Vegetarisk mat
  • Veganska recept
  • Glutenfri mat
  • Nyttiga recept
  • Klimatsmart mat
TEMA MAT
  • Påskmat
  • Midsommarmat
  • Julmat
  • Stekskolan
  • Årets kock 2020
  • Drinkrecept
  • Matsmarta onsdag: Bäst före
MIDDAGSTIPSGODAREBAKAMATSMARTA ONSDAGDRINKRECEPTVINER

Bifftartar med goda tillbehör

▸ En förrätt med goda tillbehör som både syrad och friterad lök.

Nudlar med viltskav och svamp

30 min

▸ Nudlar med viltskav – asiatiska smaker på viltkött från svenska skogar.

Picanha – så grillar du den möra styckdetaljen

30 min

▸ Picanha är en styckningsdetalj som är populär i Brasilien men som också börjar bli vanligare på våra grillar i Sverige.

Vildsvin i öl – servera med grönsaksstuvning

▸ Vilket kött är okej att äta? Miljöforskaren Victoria Voss reder ut.

Biff Wellington – smördegsinbakad oxfilé

1 h

▸ Biff Wellington – smördegsinbakad oxfilé, en riktig gammal nostalgiklassiker som står sig än i dag.

Köttexperten Jureskogs viktiga råd inför oxfiléköpet

▸ Johan Jureskog och testpanelen utser årets oxfilévinnare.

MEST LÄST

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt

Ravioli med mustig tomatsås

Citron- och marängpaj

Så bakar du gott bröd – snabbt och enkelt

Köksprylar: 7 tips alla borde ha hemma