Dagens namn: Anita, Annette
5 MAR 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Kocken Alexandra Zazzi testar olika varianter av falukorv för att hitta en vinnare.
28 FEB 2023 NYHETER
arrow Har du fått en chock vid grönsaksdisken under den senaste tiden? Då är du inte ensam.
21 FEB 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Krispig, stekt potatis, möra, goda köttbitar och en krämig senapssås till eller så serverar du med en äggula och en klick senap.
10 FEB 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Måns Zelmerlöw berättar om sina tre favoritdruvor när det kommer till vin.
9 FEB 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Sofia Henrikssons visar hur man lagar hennes bästa fiskgratäng
arrow Sofia Henrikssons lagar husmanskost när det är som bäst, kåldolmar
9 FEB 2023 NYHETER
arrow Den senaste tiden har läskjätten Pepsi höjt sina priser på läsk och snacks.
28 JAN 2023 NYHETER
arrow Livsmedelsverket varnar för ryktesspridning och skickar ett klargörande.
27 JAN 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Finns de något godare än en riktigt bra macka? Fabian gör en växtbaserad pastrami med portabellosvamp och monterar mackan med massor av ost och surkål.
arrow Moules Mariniere, denna magiska klassiker till rätt! Fabians variant är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna otroliga crowd-pleaser.
arrow Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
arrow Vem gillar inte pizza? I detta avsnittet får vi följa med när Fabian lagar 3 magiska flatbreadpizzor i vedugn.
arrow Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad foccacia.
arrow Kan man baka kex med vin? Ayla bakar italienska taralli vinkex, en varm brietårta och brynt vispat smör med primörer. Perfekt för en aperitivo eller after work.
arrow Frukost är dagens viktigaste måltid säger dom, med Aylas blueberry cheesecake baked oats, och frukost banana split så blir de också dagens godaste.
arrow Ayla lagar några riktiga picknikfavoriter och bjuder oss på Pan Bagnat, vinbladssarma och lyxlemonad som avnjutes i gräset.
arrow Ta din pannacotta till en helt ny nivå där Ayla bjuder på tre olika toppings som garanterat kommer att passa alla smaklökar.
arrow Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
arrow Lyxa till din tacofredag med loaded nachos med härliga toppings, goda tillbehör och en oemotståndlig majskolv med chipotle och riven comtéost.
arrow Vi tar oss till Italien och bakar ett otroligt gott focacciabröd som serveras som en macka med frasig kyckling, hemmagjord pesto, inlagd silverlök och härliga grönsaker. Perfekt när du vill lyxa till lunchen.
arrow Häng med Ayla i köket där hon lagar sina frukostfavoriter: en härlig variation med krämig äggröra, ugnsbakade fattiga riddare och en supergod smoothiebowl som toppas med hemmagjord müsli.
arrow Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.
arrow Ayla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips.
arrow Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.
arrow Häng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör.
arrow Upplev nya smaker tillsammans med Ayla där hon bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett krispigt salladsblad och massa citron. Passar utmärkt som både vardagsmat men också till festliga tillfällen.
<
1
2
3
4
5
...
65
>