Dagens namn: Sigrid, Siri
26 JAN 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker
arrow Över 90% av världens alla kräftor som äts konsumeras i Kina. Jimmy och Anlin visar hur man gör en riktig festrätt, med färska signalkräftor som tillagas med mängder av vitlök och öl.
arrow Dante Zia visar steg för steg hur han lagar en krämig lasagne.
22 JAN 2023 NYHETER
arrow Många svenskar vill stötta det krigsdrabbade Ukraina. En del gör det med öl.
11 JAN 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Sofia Henriksson visar sin variant av klassikern skomakarlåda
9 JAN 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Janne jobbar vanligtvis i kiosk, Agnes jobbar vanligtvis på lyxkrog. I det här klippet byter de jobb med varandra. Hoppas ni ska gilla! :)
4 JAN 2023 NYHETER
arrow Axfood återkallar ägg från Garant, efter att man upptäckt att de kan innehålla salmonella.
28 DEC 2022 NYHETER
arrow Flera mataffärer i Uppsala har börjat låsa in sitt kött på grund av stöldrisken, skriver Upsala Nya Tidning (UNT).
19 DEC 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow En fettig, marmorerad köttbit ligger framför oss på tallriken. Det märkvärdiga? Den är 3d-printad – och helt vegansk.
10 DEC 2022 NYHETER
arrow Årets Nobelmeny utlöst panik bland landets svampkonsulenter. I huvudrätten ingick ”murkla” – men vilken sorts murkla? Var det toppmurkla – eller den giftiga stenmurklan, som Livsmedelsverket numera avråder från att äta.
2 DEC 2022 NYHETER
arrow Kocklandslaget lyckades inte försvara sitt VM-guld nere i Luxemburg. Det blev svenskt silver i Culinary World…
1 DEC 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Jimmy Guo och hans mamma Anlin Zhang visar hur man gör hemmagjorda Biang Biang nudlar
arrow Jimmy Guo och hans mamma Anlin Zhang visar hur man viker dumplings
19 NOV 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow En flankmacka med majskräm, grillad spetskål, saftigt kött, het jalapeñomajo och och ett berg av parmesan.
25 OKT 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Vinbladsdolmar, eller yaprak sarmasi som det heter på turkiska är Ayla Canpunars absoluta favoriträtt.
arrow Pan bagnat är en otroligt god macka från södra Frankrike fylld med sardellkräm, grillad zucchini, mozzarella och bresaula.
arrow Matkreatören Jimmy Guo listar fem smaksättare från det kinsesiska köket som du bara måste testa.
24 OKT 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Jimmy Guo visar hur du får grönsakerna att smaka precis lika krispigt och gott som på en bra kinesisk restaurang.
8 OKT 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Aftonbladet testar massor av mozzarella. Vad tycker panelen?
3 OKT 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Nudeldrottningen Jennie ger hon sina bästa tips på val av nudelsort.
2 OKT 2022 MIN EKONOMI
arrow Kunder rasar: Pågens Gott Gräddat har krymt 19 %
29 SEP 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Fabian Olli Johanson visar upp hur man bakar en riktig god och enkel foccacia.
23 SEP 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Tuffare tider kräver nya metoder. Aftonbladets Lina Dawood testar en av dessa tillvägagångssätten.
22 AUG 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Så gör du eget bredbart smör samtidigt som du sparar några extra kronor varje månad. Aftonbladets Viktoria Hummelstedt och Clara Skjönberg Zahui går igenom steg för steg.
11 AUG 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Svampexperten Niki Sjöberg tipsar om några bra nybörjarsvampar att leta efter ute i skogarna.
<
1
2
3
4
5
...
65
>