Patrik Syk

Det senaste om Patrik Syk. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Patrik Syk på Aftonbladet.se.

I GÅR 09.32 AFTONBLADET TV NYHETER

Rättegången mot Fifa-pamparna

 Snart kommer domen mot förre Fifa-presidenten Sepp Blatter och förre Uefa-presidenten Michel Platini efter anklagelser om korruption i samband med en utbetalning på drygt 20 miljoner kronor från Blatter till Platini. Fallet är en del av den enorma härvan runt det internationella fotbollsförbundet där Blatter och Platini så här långt klarat sig undan rättsliga påföljder. För att få veta mer om rättegången och hur den hänger ihop med den mängd anklagelser som riktats mot Fifa sedan 2015 intervjuar vi Makoto Asahara, fotbollsreporter på Sportbladet. Producent och reporter är Patrik Syk.

25 MAJ AFTONBLADET TV NYHETER

Klarna och techkrisen

 Klarna är en av de starkast lysande stjärnorna på den svenska techhimlen. Förra året värderades företaget till 450 miljarder kronor vilket är betydligt mer än våra andra svenska bankjättar som Swedbank och Handelsbanken. Men de senaste månaderna har verkligheten kommit ikapp och tillväxtjakten mynnat ut i miljardförluster. Tidigare i veckan meddelade ledningen att 700 anställda varslats om uppsägning och på flera håll i techbranschen låter det likadant. Vad beror krisen på och vad får det för konsekvenser för kunder och anställda? Det låter vi Aftonbladets ekonomireporter Andreas Cervenka reda ut. Reporter är Patrik Syk.

4 MAJ AFTONBLADET TV SPORTBLADET

Del 2 - Proffskastarna med Simon Lizotte

 Intresset för att kasta discar har under 2020 nått rekordnivåer men det samma kan faktiskt sägas om intresset för att följa de bästa i världen. När världsettan Paul McBeth nyligen skrev ett sponsoravtal med Discraft värt nästan 90 miljoner kronor gav det en fingervisning till hur mycket proffsnivån vuxit den senaste tiden. För att prata proffstour, pengar och betydelsen av att vara ett varumärke ringde vi upp tyske superstjärnan Simon Lizotte för att prata om hans resa från Bremen till discgolfens absoluta topp.

1

2

3

4

>