Scooter

Det senaste om Scooter. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Scooter på Aftonbladet.se.

13 OKT 2021 AFTONBLADET TV NYHETER

13 oktober 1999

 I första avsnittet synar Åsa och Bengt Aftonbladet och Dagens Nyheter från den 13 oktober 1999.
Millenniebuggen står för dörren och världen hotas av total kollaps, Scooter ligger på topplistorna och Martin Timell tror att Bibeln blir årets julklapp. Dagen innan har fackföreningsmannen Björn Söderberg mördats, men än så länge känner ingen till att det är nazister ligger bakom dådet.
Längst ner på en sida finns notisen om att Mogens Glistrup föreslår att alla danska muslimska kvinnor borde säljas till Paraguay.
Det här är podden som grottar ner sig i gårdagens nyheter – eftersom de säger så mycket mer om oss idag.
Med: Åsa Linderborg och Bengt Ohlsson
Producent: Martin Aagård

25 NOV 2020 AFTONBLADET TV NYHETER

63. Scott Disick går i DiCaprios fotspår och att bli cancelled är vår tids sex tape?

 Påven har varit framme med sina darriga små fingrar och “gillat” en modells lättklädda bild på Instagram och vi ställer oss då den viktiga frågan: har påven fått ligga? Michelle gör en djupdykning i det absurda konceptet “press boxes” och hur influencers använder gratisprylar för att hävda sin status som kändis. Max reder ut det senaste dramat i Tiktok-världen och hur D’Amelio-familjen försöker bli de nya Kardashians. Vi ger er en uppdatering i Taylor Swifts konflikt med Scooter Braun och är extremt neutrala när vi påstår att hon kanske, möjligtvis utnyttjar dramat för att tjäna pengar?