Thomas Ros

Det senaste om Thomas Ros. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Thomas Ros på Aftonbladet.se.

8 FEBRUARI AFTONBLADET TV NYHETER

Hur mycket kostar en NHL-back?

 Hockeystudion är tillbaka och inte heller den här veckan saknas det ämnen att diskutera. Som höjdarmatchen mellan Frölunda och Leksand i lördags. Som Björn Hellkvists paus-intervju sedan Peter Cehlarik blivit skadad.
Eller den uppmärksammade situationen i Ängelholm där Rögles landslagsforward Leon Bristedt bad domaren att ta bort en utvisning för en motståndare. En rakt igenom ädel handling eller ett sätt att skydda sig själv?
Många klubbar har, trots coronapandemin, förstärkt den senaste tiden – vad kostar egentligen en spelare? Ros och Abris reder ut begreppen runt Mirco Müllers lön.
Dessutom fokus på den rafflande bottenstriden, där Hockeystudion tippar vilka som får kvala och vilket lag som går till slutspel.

14 DEC 2020 AFTONBLADET TV NYHETER

# 101 - Vem bestämmer egentligen i svensk hockey?

 Joel Lundqvists avstängningen var förra veckans snackis. Vad blev fel och vad blev rätt? Ros och Abris försöker reda ut säsongens kanske mest invecklade soppa. Julen närmar sig och det betyder också en ny JVM-turnering, men den här gången under väldigt speciella omständigheter. Går det ens att glädjas över att turneringen spelas?
Kan Nicklas Rahm fortsätta leda HV71?
Hockeystudion utser också höstens succélag och flopp-dito. Var i är egentligen krisen störst en säsong då degradering kan betyda ekonomisk ruin.
Dessutom avslöjar Hockeystudion att Leksand är och rycker i Modos stora publikfavorit Patrik Karlkvist.

23 APR 2018 AFTONBLADET TV SPORTBLADET

Tomas Ros: "Får hög puls av den här truppen”

 Här är truppen till Sweden hockey games