Topp 1 i Sverige (podcast)

Det senaste om Topp 1 i Sverige (podcast). Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Topp 1 i Sverige (podcast) på Aftonbladet.se.

21 JUNI AFTONBLADET TV NYHETER

Sveriges mest olycksdrabbade person

 Det här avsnittet är i betalt samarbete med Anyfin!
55 åriga Seppo från Södertälje har varit med om en hel del olyckor i sitt liv. Han har åkt det mesta ambulansväg och är förmodligen Sveriges mest olycksdrabbade person.
----------------------
Om du har delbetalningar, kreditkortsfakturor eller privatlån kan du ansöka kostnadsfritt om att få din ränta sänkt hos Anyfin. Anyfin ger endast ett erbjudande om de faktiskt kan sänka dina kostnader.
Vill du läsa mer, kan du göra det här: https://anyfin.info/topp1.
Utöver det hjälper Anyfin dig att få en bättre kontroll över din privatekonomi. Anyfin-appen är helt gratis och alla funktioner också. Ladda ner appen bums, https://anyfin.info/app-topp1.
Besparingen blir 1 652 kr om ett lån på 13 000 kr flyttas till Anyfin vid följande exempel: Rörliga räntan går från 18 % till 9.88 % och den administrativa avgiften från 19 kr till 0 kr. Den nya månadskostnaden blir då 599 kr med 24 månaders återbetalningstid, den effektiva räntan blir 10.34 % och det totala beloppet att återbetala 14 380 kr. Anyfin ger endast ut ett erbjudande om de kan förbättra din tidigare ränta. Anyfin kommer aldrig öka din totala lånekostnad genom att förlänga återbetalningstiden.

7 JUNI AFTONBLADET TV NYHETER

Personen som kan flest språk i Sverige

 Det här avsnittet är i betalt samarbete med Peas of Heaven!
Göteborgsbaserade Ingar Söhrman har vigt ett helt liv åt att prata allt annat än svenska och han är en av få polyglotter i Sverige, dvs personer som har extremt lätt för språk.
-----------
Med Peas of Heavens grymma växtbaserade produkter kan du fortsätta äta dina favoriträtter
- samtidigt som du gör något bra för klimatet! Finns i din butik och på peasofheaven.se som just nu har riktigt bra priser i webshopen!

7 DEC 2021 AFTONBLADET TV SPORTBLADET

Topp 1 i Sverige - Sveriges största trav-vinnare någonsin

 För Christer "Krukan" Eriksson vände livet en lördag 2012.
Den dagen vann han 56 miljoner kronor på trav. Det är den näst största vinsten i svensk travhistoria.

1

2

>