Teknik

Presenter till avslutningen

Av: 

Peter Pettersson

TEKNIK

Sommaren bästa prylar till mössan

Skolavslutningarna närmar sig med stormsteg.

Här är några av de hetaste prylarna just nu.

Aftonbladet.se har testat årets studentpresenter.

Nu är det nästan bara nedräkning kvar för alla elever som går ut skolan. Några prov kanske är kvar. Men de flesta betyg är redan satta och nästa stora händelse är skolavslutningarna.

Många ungdomar önskar sig olika prylar i present när de slutar skolan. Inte minst de som slutar nian eller går ut gymnasiet och tar studenten. Och även om nedgången i ekonomin sätter sina spår vad det gäller möjligheterna att köpa saker, bidrar den även till att pressa priserna nedåt.

Bland annat har lågkonjunkturen haft det goda med sig att de planerade prishöjningar som många företag inom hemelektronik flaggade för i början av året inte har blivit av. Det har helt enkelt inte funnit möjligheter att höja priser på en marknad där efterfrågan minskar.

Och även om ekonomin är kärv har det inte stoppat produktutvecklingen på prylsidan. Prylarna blir fortfarande både snabbare och billigare ungefär varje halvår.

Aftonbladet.se har testat några av sommarens hetaste produkter som satt samman en guide till föräldrar och andra intresserade med tips om vad man kan köpa till avslutningarna.

Publisert: