9 populära soundbars som fixar biokänsla hemma

Uppdaterad 2024-02-21 | Publicerad 2023-10-17

Artikeln innehåller annonslänkar

Få till den där mäktiga biokänslan hemma med hjälp av en soundbar. Perfekt för vinterns alla filmkvällar.

Fram med popcornskålen, luta dig tillbaka och njut av riktigt bra ljud!

Maxa ljudet till din tv med hjälp av en soundbar. Vi har listat 8 av de mest populära modellerna just nu i olika prisklasser som kommer höja din film- och musikupplevelse där hemma.

Spana in våra utvalda produkter nedan!

Sonos Arc Dolby Atmos soundbar

Sonos Arc är en avancerad soundbar med Dolby Atmos 3D-ljud, designad för en uppslukande hemmabioupplevelse. Den har elva högtalare, inklusive två för höjdkanaler, skapar den en detaljrik ljudbild med klar dialog och djupa basljud. Soundbaren är finjusterad av ljudtekniker och har en talförstärkningsfunktion och stöd för musikstreaming i högupplöst kvalitet. Den är enkel att installera, styrbar via Sonos-appen, touchkontroller, AirPlay 2 och röstassistenter. Trueplay-teknologi anpassar ljudet efter rummets akustik och systemet kan utökas med trådlösa högtalare och subwoofer för ett fullständigt surroundljud. Just nu kan du passa på och köpa den till kampanjpris hos Hembiobutiken, under Black Week och Cyber Monday!

Philips The One soundbar + trådlös subwoofer

En prisvärd soundbar från Philips. The One är 2.1 kanalig och kompatibel med Dolby Atmos, vilket ger extra djup och höjd i ditt ljud och samtidigt förstärker både bas och röst i dina filmer och musik. Det ingår även en trådlös subwoofer som kombinerar prestanda och stil och förstärker din bas ytterligare. Perfekt för att maxa filmkvällarna hemma. Just nu kan du köpa den till REA-pris hos Netonnet under Black Week och Cyber Monday!

Sonos Beam (Gen 2) soundbar

Populära Sonos är en känd spelare när det kommer till högtalare och den andra generationen av deras modell ”Beam” är en mycket omtyckt soundbar. Den kompakta och stilrena modellen har nu uppdaterats med Dolby Atmos som levererar ännu bättre ljud. Du kan styra den genom Sonos egen app, men även med röstkommandon eller via Apple Air Play för att spela upp film och justera bland annat volym. Du kan lägga till flera högtalare från Sonos för att på så vis skapa ditt eget surroundljudsystem. Du kan välja mellan svart eller vit färg, och just nu kan du köpa den till kampanjpris hos Hages!

Slimmad soundbar från Samsung

En slimmad soundbar från Samsung som enbart mäter 40 millimeter på djupet och höjden. Storleken till trots levererar den ett mycket fylligt ljud med äkta Dolby Atmos. För dig som är ute efter en modell som är diskret och matchar din redan slimmade tv på väggen, kan denna soundbar verkligen vara något för dig. En nätt men kraftfull trådlös subwoofer medföljer, som enkelt kan placeras bredvid soffan eller i anslutning till tv-bänken. Just nu säljs den till kampanjpris hos Komplett under Black Week och Cyber Monday!

Creative Stage Air V2 – kompakt trådlös soundbar

En prisvärd soundbar från Creative anpassad till att få plats på ditt skrivbord. Den kompakta högtalaren kommer i ett litet format som ändå levererar djupt och dynamiskt ljud från film, tv och musik. Högtalaren passar att använda som extrahögtalare till din dator, eller till det mindre tv-rummet. Det lilla formatet samt att den är utrustad med Bluetooth 5.3 och har upp till 6 timmars batteritid, gör att den går att användas som trådlös högtalare. Ta med den runt i huset, ut på tomten eller varför inte till utomhusaktiviteten. Just nu säljs den dessutom till kampanjpris his inet!

Högtalarpaket från Samsung

Ett populärt högtalarpaket från Samsung där du utöver soundbar även får med en trådlös subwoofer samt två bakhögtalare. Tillsammans skapas ett riktigt vasst hemmabiosystem med äkta souroundljud, genom så kallat 9.1.4-kanalsljud. Kompatibelt med Dolby Atmos, röstförstärkning, uppspelning via Air Play, Bluetooth och WiFi kommer systemet förhöja din film- och musikupplevelse ordentligt där hemma. Just nu kan du köpa den till kampanjpris hos Komplett under Black Week och Cyber Monday!

Smidig soundbar från Bose

Amerikanska Bose förknippas med välljudande produkter för musik och film och denna soundbar är inget undantag. Den är liten och kompakt och passar ypperligt till de något mindre rummen. Den har en inbyggd Dolby-avkodning vilket förhöjer ljudet och skapar en fylligare och verklighetstrogen ljudupplevelse när du kollar på film. Du kan ansluta den till din tv via HDMI-ARC, men du kan även parkoppla din telefon eller dator via Bluetooth 5.0 för att även kunna spela upp musik. Just nu säljs den till kampanjpris hos Amazon!

Se fler bilder och köp den här hos Amazon!

Harman Kardon Citation MultiBeam soundbar

En läcker och kompakt soundbar från Harman Kardon som kommer höja både musik- och filmupplevelser. MultiBeam-teknologi med Dolby Atmos skapar ett kraftfullt surroundljud, och den är kompatibel med ytterligare Harman Kardon-högtalare för en komplett hemmabio-upplevelse. Med PureVoice-teknologi får du en tydlig dialog när du tittar på tv och film, och 4K-genomgång med Dolby Vision höjer din filmupplevelse ytterligare. Soundbaren har en pekskärm för enkel kontroll och kan streama musik trådlöst via Bluetooth. Just nu är den nedsatt i pris hos Elgiganten under Black Week och Cyber Monday!

Sonos Ray

En smidig soundbar från Sonos i det lägre prisspannet bland deras produkter. I det kompakta formatet gömmer sig fyra förstärkare, två diskanthögtalare och två mellanregisterhögtalare. Detta tillsammans med stöd för Dolby Digital och justerbar equalizer i Sonos app kommer du få en mycket trevlig ljudupplevelse för film och musik. Den har även funktionen True Play som automatiskt optimerar ljudet i högtalarna utifrån rummets akustik. Den är kompatibel och redo att anslutas till övriga Sonos-högtalare för att njuta av musik i flera rum genom Sonos multiroom-system. Just nu kan du köpa högtalaren till kampanjpris hos HiFi-Klubben!

Publisert: