Spel med inbyggd bar

Publicerad:
Uppdaterad:
Smakar det så kostar det – i det här fallet 43 000 kronor.
Smakar det så kostar det – i det här fallet 43 000 kronor.

Nu kan du kombinera två intressen som egentligen inte hör ihop – köra jättejättefort och dricka pilsner samtidigt.

Det här spelkabinettet har två öltappar!

Amerikanska tillverkaren Dream Arcades har hittills gjort spelkabinett som liknar 80-talets myntslukare, gjorda för Mame och andra emulatorer. Men nu slår man på stort med Octane 120, ett monsterkabinett som fixar både retrospelen och promillen.

Octane 120 har en kylanordning där bak med plats för öltunna. Det finns en tapp bakom förarstolen som dina polare kan dricka ur medan du visar hur man egentligen ska köra Sega Rally 2. Och behöver du en styrketår när du bränner fram längs bergsvägarna med din Lancia Stratos finns även en tapp till vänster om ratten.

Kostar 43 000 kr

Det följer med 200 licensierade pc-spel till kabinettet som har en ”högpresterande pc” enligt tillverkaren. Vill du lira Playstation, Xbox eller Wii går det också utmärkt med adaptrarna som följer med.

Men var är skärmen? Lugn, chassiet har en inbyggd projektor i fronten som kan klämma fram en tremetersbild. Likaså finns ett 5.1 surroundsystem inbyggt.

Enda smolket i ölbägaren är priset – 6995 dollar (knappt 43 000 kronor) får du hosta upp när kabinettet släpps i september.

Läs mer!

Hampus Engstedt, Prylportalen

Publicerad: