Billigare bredband - betala i förskott

Publicerad:
Uppdaterad:

TEKNIK

Fast pris för fast period nytt koncept

Nu kan du pressa priset på bredbandet ännu mer.

Betalar du i förskott blir priset bara 83 kronor i månaden.

Då kan du spara över 1 200 kronor om året.

I dag tar Comhem ett nytt grepp på marknaden för bredband för hushåll.

Man lanserar ett nytt sätt att betala som samtidigt pressar priset rejält. Genom att betala ett år i förskott sänks priset för de billigaste bredbandsanslutningarna till 996 kronor per år eller 83 kronor i månaden.

Köp, gå hem, koppla upp dig

Kunderna kan köpa ett års bredband och modem direkt i butiken och sedan gå hem och koppla upp sig.

Det lägsta priset gäller för den enklaste formen av bredband med hastigheter mellan 0,4-0,5 megabit per sekund. Men även för dem som väljer den högsta hastigheten på mellan 12-24 megabit per sekund blir Comhems priser konkurrenskraftiga. Snabbaste bredbandet kostar 274 kronor i månaden om man förbetalar för ett år.

Passar studenter

Comhems förbetalda bredband riktar sig främst till sådana som vill slippa månadsfakturor, de som saknar fast inkomst eller sådana som bor tillfälligt på en adress, studenter och andra.

— Vi tror att kunderna kommer att gilla enkelheten, köpa ett bredbandspaket i butiken, aktivera tjänsten direkt och sen gå hem och surfa, säger Christoffer Svanberg, försäljningschef på Comhem.

Efter tio månader får kunden ett brev hem där man erbjuds att övergå till att bli vanlig abonnemangskund. Vill man inte det gäller det att tacka nej till det erbjudandet. Om förbetalt bredband kommer att permanentas eller inte är ännu inte bestämt.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN