Badkarens Ferrari

TEKNIK

Har inbyggd platt-tv och champagnehållare

1 av 2
Rött som en Ferrari med gyllene detaljer, inbyggda platt-tv och hållare för champagneflaskan – kort sagt allt som krävs för att bada med stil.

Varför stressduscha fem minuter på morgonen när man kan relaxa framför tv:n i det här extravaganta bubbelbadet?

Men det kostar 284 000 spänn att tvaga sig med stil.

Italienska Water Games Technologies snålade inte när de utvecklade det här ferrariröda badkaret med det passande namnet Red diamond. Förutom de rent dekorativa utsmyckningarna i guld och swarovski-kristaller finns det mesta (och lite till) i badteknologi.

På den elektroniska displayen knappar man in den temperatur man vill ha, resten sköts automatiskt oavsett hur länge man lögar sig. Ryggen kan få avslappnande massage från munstyckena på karet samtidigt som ögonen får vila sig med lite flerfärgad ljussättning från botten.

Fyll på från bilen

Den som blir uttråkad innan huden blir russinskrumpen kan enkelt klicka fram två uppfällbara vattentäta lcd-tv. Och om arbetsdagen varit extra hård och du längtar efter avslappning redan i bilkön hem går det att tappa upp badet via den inbyggda gsm-modulen. Sedan är det bara att dra av sig paltorna och sjunka ner bland bubblorna. Vill man också dricka bubbel finns såklart en champagnehållare.

Även de med en obegränsad badbudget behöver göra rent ibland. Det sköter Red diamond med ett desinfektionsprogram som styrs via timer.

Mera kul!

Hampus Engstedt, Prylportalen