Ladda upp din bästa bild

avOlle Kvarnsmyr

TEKNIK

Vinn Blu-ray-spelare komplett med 10 sprillans Blu-ray-filmer

1 av 3
Agathorn vann andra deltävlingen med sin bild på Filip.

Har du tagit ett glädjefoto som du är riktigt stolt över? Ladda upp bilden på Aftonbladet Snack.

Vad sägs om en hög bra filmer och en egen spelare i det nya kristallklara formatet Blu-ray? Då ska du ställa upp i Aftonbladet Snacks fototävling.

Enkelt att vinna

Det enda du behöver göra för att vinna är att ladda upp en bild på Aftonbladet Snack. Tävlingen pågår i fyra veckor, varje vecka utser vi en vinnare som går vidare till finalen och chansen att vinna Blu-ray-paketet. Den slutgiltiga vinnaren röstas fram av Aftonbladets läsare.

Veckans vinnare

Grattis säger vi till Agathorn som vann andra veckans deltävling i kategorin"personporträtt" med bilden på Filip. Första veckan vann Marcus Gustavsson i kategorin "allmänt" med bilden Brahehus

Veckans tävling: Glädje

Den här veckan tävlar ni i kategorin glädje. Ladda upp bilder som du tycker förmedlar glädje. Glöm inte att tagga bilden med "Glädjebilden".

Så gör du för att vinna:

Viktigt! Glöm inte att du måste ha profilbild på din sida för att kunna vinna.

Detta får vinnaren:

1: a pris: Blu-ray-spelaren Samsung BD-P1500. Fillmerna Iron Man, Bee Movie, Shooter, Shrek 3, The Manchurian Candidate, Blades Of Glory, Cloverfield, No Country For Old Men, Transformers och Spiderwick. Alla filmer i formatet Blu- ray. Totalt vinstvärde cirka 6000 kronor.