Comviqs prischock – ring för 69 öre minuten

Abonnemang- fajten ger dig billigare mobilpriser

Comviq sänker samtalspriserna med 30 procent.

Det ger mobilkunder möjlighet att spara flera tusen kronor per år.

Foto: ANDREAS BARDELL
REKORDBILLIGT Allt fler lågprisabonnemang lanseras. I går presenterade Comviq Knock-out där du ringer för 69 öre i minuten. Åsa Soelberg, 42 och ChristerSoelberg, 44 från Nacka kollade in nya mobiltelefoner och priser på ONOFF i Sickla i går.

I dag lanseras Comviqs senaste lågprisabonnemang Knock-out. En normalanvändare av mobiltelefon kan spara mer än 3 000 kronor per år på att byta till det. Priserna är 30 procent lägre än Comviq.net som varit billigast på marknaden i drygt en månad.

Comviq Knock-out riktar sig i första hand till mobilkunder som vill ringa billigt. Några subventioner av mobiltelefoner blir det inte.

-Man kan säga att vi tar en del av de pengar som gått till subventioner av mobiler och lägger dem på sänkta priser istället, säger Fredrik Berglund på Comviq.

Lägst: 69 kr/mån

Till skillnad mot många andra abonnemang är Comviq Knock-out relativt fritt från hakar och undantag. Uppsägningstiden är tre månader och minimidebiteringen är 69 kronor i månaden. Det får man betala även om man inte ringt alls.

Kommer bli ännu billigare

Fredrik Berglund säger att Comviq inte är ute efter att knäcka konkurrenter.

-Vi har haft som mål att vara billigast på marknaden sedan vi startade 1992 och det tänker vi fortsätta med, säger han.

Han tror samtidigt att de kraftiga prissänkningar som varit under det senaste 1,5 året kommer att mattas av.

-Så småningom kommer det att bli ännu billigare att ringa mobilt. Men jag tror inte att det blir dramatiskt mycket billigare den närmaste tiden, säger Fredrik Berglund.

Gratissamtal ingår i några abonnemang

Peter Pettersson

ARTIKELN HANDLAR OM