Chi An: På min önskelista...

Hello Kitty-stereo, guldmobil och stjärnhimmelsläsare

TEKNIK

Hello Kitty-stereo

Det kan inte bli bättre, en stereo i Hello Kitty-design! Att den dessutom har flera bra funktioner hjälper också till. CD-spelare, FM/AM radio, SD-minneskortsläsare och usb-uttag.

Celestron SkyScout

Stjärnhimmelsläsare för oss som gillar rymden och redan har ett teleskop, men inte kan alla stjärnkonstellationer utantill. Rikta astroläsaren mot himlen och få information om stjärnan eller planeten du ser. Hittar även stjärnor du inte kan lokalisera själv.

Sanyo Xacti VPC-HD2

Spelar in video i HD-kvalitet direkt på SD-kort. Fungerar också som vanlig digital stillbildskamera, med 7 megapixlar och inbyggd blixt. Sjukt lätt och smidig att ta med överallt, med måtten 80x119x36 mm och en vikt på endast 210 gram.

USB skivspelare

Fungerar som en vanlig skivspelare och går att koppla med usb till datorn. För över punkskivorna som digitala ljudfiler till datorn och bränn till CD. Magasinera LP-skivorna på vinden. För vinylskivor med rock-, punk- och discoklassiker vill man ju inte göra sig av med.

GoldVish guldmobil med diamanter

Diamonds are a girl’s best friend. Fast denna läckra mobil lockar nog även en och annan blingbling-galen kille. Specialbeställs, beroende på utförande kostar den mellan 200 000 och 1 000 000 kronor. Har bl a 2 megapixelkamera, MP3, FM radio, 2 GB minne, USB, röstmemo, sms/ems/mms, email, quadband och bluetooth. Storlek 110x46x17 mm. Gjord av 18 karats guld och äkta diamanter av yppersta kvalitet.

Och här är två saker jag inte vill ha...

Tennisracket och golfklubba till Nintendo Wii

Tennisracket till Wii är fullständigt onödigt från början. Dessutom funkar det inte rent praktiskt, eftersom det sitter i fel vinkel i förhållande till hur man slår. Golfklubban når inte ner i marken, utan är så kort att man bara slår i luften. Vilket gör det hela meningslöst, då Wiimote fungerar exakt likadant utan tillsatsen.

USB Engine Hub

En USB-hub är bra. Gärna i en rolig och smart variant, som den praktiska kombinationen med muggvärmare. En som tar onödigt med plats, skakar och låter som en motorcykelmotor klarar jag mig utan.