Kommersiell text (läs mer här)

Populär teknik att fynda under Black week

Av: 

Ida Gustafsson

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Fynda julklappar på Black Week-rean.
Fynda julklappar på Black Week-rean.

TEKNIK

Dags för nya hörlurar eller en ny telefon?
Många passar på och slår till under Black Week och Black Friday-rean, här listar vi de populäraste prylarna som alla vill ha.

Black Friday-rean är igång och som många har märkt drog Black Week redan i gång i måndags.
Att utnyttja rabatterna under Black Week och Black Friday är ett utmärkt tillfälle att slå till och köpa lite dyrare teknik som en pulsklocka, högtalare eller en ny telefon.
Här listar vi de populäraste prylarna som alla vill fynda till reapris!

Följ Black Week och Black Friday med Aftonbladet – klicka här för att komma till alla erbjudanden!

Airpods pro

In ear-hörlurarna airpods pro från Apple sitter bra i öronen och har en drifttid på upp till 4,5 timmar. Läs mer och köp dem på Webhallen här.

Garmin Fenix 6

Stilren träningsklocka från Garmin i serien Fenix 6 mäter förutom distans, hastighet och kaloriförbränningen även din sovaktivitet, hjärtfreknes, steg, våningar, blodsyremättnad och din stressnivå. Läs mer och köp här.

Google chromecast

Streama film och serier på ett enkelt sätt med en chromecast som du kan ta med dig på semesterresan eller till stugan. Så länge tv:n har hdmi-uttag funkar chromecasten överallt.

Samsung galaxy S21 128 GB

Telefonen Samsung Galaxy S21 har en oledskärm i 120 hz med full HD och kamera med vidvinkel, läs mer och köp här.

Bose Noise cancelling hörlurar

Stäng ute oönskade ljud med brusreducerade Bose-hörlurar, finns i svart och silver.

Högtalare från Harman Kardon

Smart högtalare i minimalistisk stil från Harman Kardon som går att röststyra med google assistant och den har en inbyggd chromecast med över 300 tjänster med poddar, musik och internetradio. Läs mer och köp här.

Xbox Series S

Spelkonsol från Xbox som snabbt och enkelt växlar mellan olika spel med quick resume-funktionen och programvara för snabbare spelande och kortare laddningstider. Läs mer och köp här.

Gaminghörlurar Hyper X

Trådlösa gaminghörlurar från Hyper X som är bekväma att ha på sig, med surroundljud och brusreducerande och avtagbar mikrofon. Läs mer och köp här.

Macbook Air

Den tunna lätta laptopen från Apple har en åttkärnig processor, 18 timmars batteritid och en 13,3 tums retinaskärm. Läs mer och köp här.

Samsung the Frame

TV:n som liknar en tavla som enkelt smälter in i inredningen, skärmen har Samsungs quantum dot-teknik som ger 100 procents färgvolym, the Frame finns i flera olika storlekar, läs mer och köp här.


Publisert:

LÄS VIDARE

Test: Årets bästa gaminghörlurar

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)

Black Friday