Mobiltelefoni

Köp mobilen – på ICA

Av: 

Dino Stén

TEKNIK

Mat- och telejätte i gemensam kampanj

Obs! Montage
Obs! Montage

Sill, potatis, gräddfil, gräslök...och en mobil.

Du läste rätt, - en mobil.

Så kan listan till midsommarinköpen se ut när Svensson går och handlar på ICA.

Lagom till semestern har matjätten ICA börjat sälja mobiler med kontantkort. För 199 kronor kan man men kundkort på ICA köpa en enkel mobil för kontantabonnemang i landets nästan ICA-butiker. Utan kundkort kostar paketet 299 kronor.

– Vi har haft sådana här kampanjer tidigare så det är inte första gången vi säljer liknande produkter, säger Jenny Hegeland, pressekreterare på ICA.

På Telia Sonera, medarrangöri kampanjen, ser man mobilen som en självklar vara i matkorgen.

– För de allra flesta svenskar är mobilen och att kunna ringa var som helst lika självklart som att handla middagsmat, säger Patrik Granström, försäljningschef för mobilitetstjänster på Telia Sonera.

För pengarna får de med ICA-kundkort en Nokia 1209, en enkel mobil för sms och samtal som kan passa bra som reservlur. Då ingår kontantabonnemanget Telia Refill startpaket. Laddas abonnnemanget med 150 kronor får man 1000 fria sms i 30 dagar. I övrigt kostar det 0 kr/minut att ringa till Telia-mobilabonnemang och sms:a gör man för 69 öre. Den som registrerar sitt Refill får dessutom 100 kr att ringa för, eller 200 kr för den som är under 26 år.

Kampanjer pågår under vecka 25.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mobiltelefoni