Mobiltelefoni

Oneplus 5T släppt

Av: 

Stefan Hesserud Persson

TEKNIK

Större skärm och vassare kamera. Nya flaggskeppsmobilen Oneplus 5T har nu släppts.

På många sätt är den lik föregångaren Oneplus 5, men nya flaggskeppet Oneplus 5T innehåller flera förbättringar. Den främsta är kanske skärmen på strax över 6 tum som dragits ut i formatet 18:9. Upplösningen på Amoled-skärmen är nu uppe i 2160 x 1080.

Foto i dunkelt ljus

Kameran är också vässad. Huvudkameran är densamma som på föregångaren, men sekundärkameran är nu fokuserad på foto i dunkelt ljus. Ljusinsläppet ska vara större, och fyra pixlar kombineras till en för mindre brus.

Oneplus har också lagt till ansiktsigenkänning för upplåsning, som enligt företaget ska vara den snabbaste på marknaden.

Annars kommer telefonen precis som Oneplus 5 med Qualcomm Snapdragon 835, 6 eller 8 gb ram, 64 eller 128 gb lagringsutrymme och ett 3300 mAh-batteri. Som tidigare har man snabbladdningstekniken Dash Charge som ska ge en dags användning på 30 minuters laddning.

5 000 kronor

Telefonen börjar säljas i Sverige på företagets hemsida från 21 november. Priset ligger på 5 000 kronor för 64 gb-versionen, och 5 600 kronor för 128 gb-versionen.

ANNONS EXTERN LÄNK

SISTA CHANSEN! Skaffa ett nytt HBO Max-konto här och få 50 % rabatt – livet ut!

HBO Max

Publisert:

LÄS VIDARE

Supertest: Iphone 8 och Iphone 8 Plus – hänger Samsung med?

ÄMNEN I ARTIKELN

Mobiltelefoni