Julklapparna du kan skippa

TEKNIK

Puffig mp3-stol, kylväska med sång och radiostyrda skalbaggar

"Åh-åh-åh grejer, åh-åh-åh grejer. Ni blir knasigare och knasigare med åren... "

Musik i stolen

Den uppblåsbara stolen har två stycken inbyggda högtalare som drivs av den inkopplade spelaren. Vilket gör att den inte behöver några egna batterier. Stolen går lika bra att ha i hemmet som på gräsmattan eller på vågorna då den flyter. Storleken på denna bisarra farkost är 70x90x90 centimeter och vikten uppges till två kilo. Ozone Neutron går även att tömma på luft vilket gör att den blir lätt att transportera. För den som vill ligga i en anskrämligt ful uppblåsbar stol med inbyggda högtalare och guppa på vågorna eller gräsmattan så är priset satt till drygt 330 kronor och den finns att beställa från gadgetshop.com

Kylväska med sång

En annan inte helt nödvändig pryl är denna radiokylväska i polyester. Väskan har en inbyggd AM/FM radio och förutom att hålla din mat och dricka kall så kan den alltså även spela dina favoritradiostationer. Väskan finns i svart med silverkant och den är 26 centimeter lång. Priset för denna kylväska de luxe är satt till ungefär 180 svenska kronor och den säljs av det australiska företaget Tesora.

Radiostyrda skalbaggar, någon?

Sist men inte minst ut på denna bisarra lista är dessa radiostyrda skalbaggar. När du har tröttnat på att spela spel med tjocka släkten kan du och din kompis ta varsin skalbagge och göra upp om världsherraväldet. De uppladdningsbara skalbaggarna har fyra olika rörelser samt en lyft upp funktion för strid. Skalbaggen är 15 centmeter lång och väger 400 gram. Priset för dessa elektroniska kryp och medföljande fjärrontroll är knappt 300 kronor exklusive batterier. För den som är intresserad så kan skalbaggarna beställas från toys.brando.com.hk.

Läs fler nyheter från Prylportalen

Andreas Rauch, Prylportalen