Skala upp din Xbox

TEKNIK

Pimpa din spelkonsol med häftiga skal

Foto: Alligator En av de stora moddar-sidorna på Internet när det gäller Xbox 360 är Lllama.com. En forummedlem tröttnade på sitt skal och gjorde sig ett eget. Modifieringen får konsolen att se ut som den är inbunden i aligatorskinn. Av/på-knappen är ett öga. Allt i mycket snygg mörk mossgrönt. Frågan är omman kan spela annat än skräckspel. Att ladda upp ”Viva Piñata” på Alligator-boxen känns bara fel.

Tröttnat på din mjölkvita Xbox 360? Vi tipsar om några av de snyggaste hemmabyggena och köpskalen som finns tillgängliga för Microsofts konsol.

När Microsofts Xbox 360 lanserades fick den både ris och ros för sin något annorlunda design. En del kallade det för stilrent, andra anklagade Microsoft för att vara tråkiga. Dessutom passar en konkav vit konsol inte in bland all annan hemelektronik. Men vad gör man?

Snygga hemmabyggen

Jo man beställer sig ett nytt sexigt skal till sin burk. Eller så bygger man ett eget. Vi listar några av de mer lyckade exemplen på en snyggt modifierad Xbox 360.

Självklart behöver man inte bygga eget. En del lösningar säljs separat. På sidor som Colorwarepc.com eller ncsxshop.com kan man välja bland en massa kombinationer. Color Ware låter dig dessutom experimentera med färgerna själv. Några varianter står ut speciellt.

Anton Bjurvald/Prylportalen