Stekpannor i test: Många bra men bara en fantastisk

Stekpannor ska kunna steka förstås. En bra stekpanna ska kunna steka mycket – men också vara stabil på plattan och skön i handen. Den ska vara lätt att rengöra… och lättast blir det om den inte bränner vid så lätt. Vi har tagit hjälp av en erfaren kock och testar 13 stekpannor. Flera av dem är bra, ett par riktigt bra – men bara en är fantastisk. (Ja, och så har vi en stekpanna som vi måste varna för…)

TESTADE STEKPANNOR (28 cm)
Green Pan – Venice pro
Jamie Oliver – Tefal
Ballarini – Portofino Granitum
Scanpan – Fusion 5
Le Creuset – Toughened non stick
Le Creuset – Gjutjärn
Scanpan – CTX Ceramic
De Buyer – Mineral B Element
Demeyere – Multiline
Anders Petter – Stenfors bn
Skeppshult – Professional rak
WMF – Comfort Ceradur
Fiskars – All steel

ARTIKELN HANDLAR OM