Fina bruna ben utan sol

1 av 3 | Foto: Per Björn
NÖJE

Med brun-utan-sol får du vårfina ben på ett par timmar.

För ett jämnt och fint resultat, peela huden innan. Använd även fuktighetslotion på torra partier.

Ingen av de produkter som Hälsa testat innehåller solskyddsfaktor.

IsaDora Sun Self tanning spray

Pris: 89 kronor/150 ml

Så tycker vi: Du får ha lite tålamod, men efter några gånger får du ganska rejält med färg, dock lite orangeaktig. Lätt och praktisk att använda. Vätskan sprider sig som ett lätt duggregn och man slipper kladdet. Vattenfast, fuktgivande och dryg.

Clarins Self tanning instant gel

Pris: 210 kronor/125 ml

Så tycker vi: Skönt med gel, det svalkar och känns bra på huden. En liten klick räcker för hela benet och ger lagom mycket färg. Något orange nyans, men snygg. Innehåller fuktighetsgivande egenskaper som ska göra din hud mjuk och smidig. Doften är god och fräsch.

L´Oréal Self tanning milk

Pris: 135 kronor/150 ml

Så tycker vi: Skön vit kräm som lätt går in i huden. Huden blir mjuk och skön, men färgen blir för mörk och känns oäkta. Pumpen gör att det finns risk för läckage i väskan, dessutom blir det lätt för mycket kräm. Dryg. Doften är fräsch.

Helena Rubinstein Golden beauty jet tan

Pris: 245 kronor/150 ml

Så tycker vi: Mjölkaktig tunn spray med god doft av sommar. Känns fet till en början, men känslan försvinner fort. Färgen visar sig snabbt och huden får en vacker lyster. Innehåller persikoextrakt som ska göra din hud mjuk och slät. Snygg förpackning.

Nivea Caring self tan lotion

Pris: 79 kronor/150 ml

Så tycker vi: Vit lättapplicerad kräm som ger mycket färg på en gång, så var noga med hur mycket du smörjer in dig. Huden blir mjuk och skön. Krämen innehåller vitamin E och fuktighetsbevarande ämnen som ska motverka för tidigt åldrande av huden. Doftar godisgott. Bra pris.

Kanebo Honey Glow Self Tanning

Pris: 380 kronor/200 ml

Så tycker vi: Om du har gränslöst med pengar är det här den bästa gelen du kan få. Den är dryg, lättapplicerad och bara namnet – honeyglow – gör att man går i gång. Färgen kommer snabbt, är snygg och känns äkta. Stor och härlig flaska.