"Det blev inte riktigt bra ändå"

Roger lät fettsuga mage och höfter

NÖJE

För att stå emot utseendefixringen krävs en hel del inre styrka.

- Jag önskar att jag var så stark. Jag har vänner som kan stå emot, men sån är inte jag, säger Roger Johnson, 38, som lät fettsuga mage och höfter.

Foto: alexander von zydow

Det är jobbigt att alla måste se ut som fotomodeller nuförtiden, anser Roger som alltid har varit smal, men på senare år fått några extrakilon över höfterna och över magen.

- Och det var ingen idé att försöka gå ner i vikt, då fick jag bara väldigt spinkiga ben och ansiktet blev jättesmalt. Men kring magen hände ingenting.

Roger försökte att inte bry sig om sin mage, men det var svårt. Han skämdes och tyckte att det var jobbigt att till exempel bada eftersom han då var tvungen att gå med bar överkropp.

- Utseendet är ju så himla viktigt nu för tiden. Man tror att man duger bättre om man ser bra ut, säger han.

För att ha råd med den 30 000 kronor dyra operationen lånade han pengar. Men för att snabbt kunna betala av lånet åkte han till Norge efteråt och jobbade.

- Hade jag inte kunnat tjäna in pengarna snabbt hade jag nog tänkt mig för både en och två gånger. Det rör sig ju om en del pengar ändå, säger Roger.

Är du nöjd med operationen?

- Nja, man tycker ju inte att det blev riktigt bra ändå. Men samtidigt ser jag ju på bilderna att det blev bra. Jag har nog lite dålig kroppsuppfattning.

Läs också: