Hollywoods hetaste häck

NÖJE

Här är stjärnorna som kan skratta åt kändisskapets baksidor.

Brad Pitt, 41, och Jennifer Lopez, 34, har världens snyggaste rumpor.

Foto: AFTONBLADET BILD
Lopez baksida - en nyckel till framgång.

Äktenskapet med Jennifer Aniston gick åt pipan-men Hollywoodstjärnan Brad Pitt är i alla fall populär bland amerikanska fitness-tidningen Oxygens kvinnliga läsare.

Åtminstone delar av honom.

Vann stort

Med en överväldigande majoritet röstades hans rumpa fram som världens snyggaste.

Superstjärnan fick 34 procent av rösterna-mer än tre gånger fler än tvåan Dwayne "The Rock" Johnson.

På tredje plats med sex procent av läsarna bakom sig, kom en annan kille som har gjort ett par vändor på gymmet: Vin Diesel.

Jennifer Lopez rumpa brukar framhållas som en av sångerskan och skådespelerskans främsta tillgångar. Men i Oxygens omröstning var det hård strid om den kvinnliga förstaplatsen.

Omtalad bak

Till slut vann dock världens mest omtalade rumpa med 19 procent före artistkollegan Beyoncé Knowles från Destinys Child som skrapade ihop 16 procent av läsarnas röster.

Beyonce får trösta sig med att hennes ögon är de mest eftertraktade - och de som oftast nämns när amerikanerna går till plastikkirurgen för att få ett stjärnutseende.

Vems rumpa som det oftast talas om i de sammanhangen? Jennifer Lopez bakdel, förstås.

Nöjd med sig själv

-Jag kan precis som alla andra kvinnor känna osäkerhet. Du vet, jag vaknar på morgonen, hatar hur jag ser ut, blek och glåmig, min näsa känns ful, håret är en trasselsudd. Men i grund och botten är jag nöjd med mig själv och det handlar om självkänsla. En självkänsla jag fått genom mina föräldrar, sa Jennifer Lopez till Aftonbladet när hon och hennes rumpa besökte Sverige i vintras.

Trea på listan kom skådespelerskan Angelina Jolie-som nyligen utnämndes till världens sexigaste ensamstående mamma.

Johan Edgar