”Jag är rädd för sexstämpeln”

Malin Hallberg fick 88 poäng

NÖJE

Tidigare hade Malin Hallberg komplex för sina små bröst. I dag är hon glad att de inte är för stora.

– Jag har drömt mardrömmar om att stå naken i tv. Jag är livrädd för att hamna i sexfacket, säger hon.

Malin Hallberg skulle inte vilja byta kropp med någon.

– En del saker är väl inte 100 procent, men jag har förlikat mig med det. När jag var yngre var jag för smal, det var jättejobbigt. Jag var en riktig spinkis. Då hade jag komplex för att jag hade små bröst, A/B-kupa.

Skulle du kunna tänka dig att förstora dem?

– Nej, jag skulle aldrig kunna fylla dem med silikon för risken att bara bli sexighet – ett vandrande kön. Jag har drömt mardrömmar om att jag har stått i tv-sändning naken, eller haft för djup urringning. Jag är livrädd för att hamna i det facket. Nu tycker jag det är snyggt med små bröst.

Lägger du ner mycket pengar på ditt utseende?

– Ja, för att jag är allergisk och inte kan använda vanligt smink. Få se nu... Jag handlade nattcrèmer och andra produkter för 3 000 kronor förra veckan. Så det blir en del.

Du har fått lägst poäng i testet, och sämst på delen om kroppsvård. Hur bra är du på att ta hand om din kropp?

– Sömnen är ju viktig, och det går väl upp och ner. Jag är inte nitisk på att få åtta timmars sömn varje natt. Däremot är jag beroende av att äta på fasta tider. Eftersom jag alltid har varit så smal har jag inte behövt tänka så mycket på vad stoppat i mig, men när jag mätte mitt kolesterol var det för högt. Så nu är jag mer noggrann, säger hon.

Malin Hallberg om...

Testa själv!

Snygga, slanka och sexiga? Ja – men bara i tv-rutan. Kändisarna klagar också över för stora bröst, tjocka rumpor och valkar. Här avslöjar fem profiler vad de tycker om sina kroppar – egentligen.

Sara Milstead

ARTIKELN HANDLAR OM