”Vad tycker du är snyggast i Stella McCartney-kollektionen?”

Läs hela chattet med Sofi Fahrman

NÖJE

Anna säger: Hej! Jag har redan köpt ett par mörkblåa jeans och undrar vilken färg jag ska satsa på nu som håller vintern och våren ut?

Sofi Fahrman säger: Jag har precis köpt ett par svarta stuprör som jag har använt både till vardags och fest. Håller tills det är dags för vita i sommar.

BB säger: Jag ska på ett judiskt bröllop i januari och måste bära något som täcker armarna. Har hittat en grön klänning på La Redoute som är fin, men ärmlös och med en liten volang på axeln. Vilken slags kofta/kavaj ska jag ha till? Tänkte ha svarta strumpor och klackar till.

Sofi Fahrman säger: Satsa på en kavaj i kortare modell. Jag har sett tre snygga modeller på Topshop.

Daphne säger: Hej Sofi! Tack för bra tips och råd här på Aftonbladet. Du är toppen! Hur tycker du att man ska planera sina inköp när man endast har studiebidraget, 1000 kronor, att leva på? Vilka jeanstrender kommer till våren? Tack.

Sofi Fahrman säger: Lägg pengar skor, ytterjacka och på plagg du använder ofta. Sen går det finfint att köpa resten som toppar, accessoarer och koftor på H&M och Zara. Smala jeans håller i sig.

Sofia Hansen säger: Vad tycker du om Stella Mc Cartneys klädkollektion? Vad var snyggast?

Sofi Fahrman säger: Den korta jackan med skärp och rosett.

Fahrman fanclub säger: Heej Sofi! Är en kille på 26 bast som har two questions; är på jakt efter en trenchcoat samt en ullrock... vilket märke gäller och vart kan jag hitta?? Kan man beställa sneakers fr Gucci på nätet? Tycker näml Gucci på Birger Jarlsgatan har lite dåligt utbud av den varan. Tack på förhand! *Kraaamizar".

Sofi Fahrman säger: Filippa K och Jlindeberg har både gjort snygga trenchcoats. När det gäller Gucci på nätet så är det tyvärr mycket som är fejk.

kelly säger: Hej Sofi! Jag har en fråga angående stövlar. Vill köpa något moderiktigt med bra pris som funkar även nästa år. Jag är en casual "jeans-tjej". Vad föreslår du? Tack på förhand!

Sofi Fahrman säger: Den största trenden i höst är bruna stövlar med rund tå. Wedins, Nilsson och Din sko har stövlar till bra pris.

Anni säger: Vart kan man hitta snygga shorts att ha över strumpbyxorna? Kan man fortfarande ha det?

Sofi Fahrman säger: Kör på ett par svarta shorts som slutar precis vid knät.

Betty säger: Hejsan sofi! tack för att du ställer upp. Varför va du inte här förra veckan? =) det är så att jag funderar på att investera i en mörkbrun chloe paddington väska.. tror du den håller ett par säsonger? eller vilken väska föredrar du? Jag har sett att väskorna finns även på nätet, lite billigare då och funderar på att köpa därifrån. Hittade en säljare som till och med hade äkthetsintyg på väskan. Kan man lita på sånt? vill helst inte ha en kopia. Tack på förhand.

Sofi Fahrman säger: Om priset är under 4000 kronor kan du räkna med att den är oäkta oavsett äkthetsintyg. Äkta Chloéväskor hittar du på Mrs H och Natalie Schuterman i Stockholm.

Evelyn säger: Hej Sofi! Vad för jacka gäller i vinter? Vill ha något stilrent och kvinnligt! Ingen stor plufsig jacka! Pluggar, så ekonomin är inte toppen! Några billiga ideer?

Sofi Fahrman säger: Åhléns brukar ha enkla, svarta dunjackor till bra priser.

KL säger: Hej, vet du om man kan köpta Sephora produkter i Sverige och var isåfall? tack & trevlig helg. mvh KL

Sofi Fahrman säger: Inte vad jag vet. Jag kommer göra en nätshoppingguide där du får tips om hur du kan handla på Sephora från Sverige. Håll utkik!

Ida säger: Vilka färger tror du gäller till våren? Även vilka smycken?

Sofi Fahrman säger: Färger som brunt, vitt, gult och grönt.

maria säger: heej sofi! Jag undrar om det skulle passa att använda en vit mocca jacka, med lite fuskpäls i höst/vinter? Eller är det bara mörka jackor som gäller? kram

Sofi Fahrman säger: Vit kan vara snyggt men blir lätt smutsigt så jag skulle rekommendera mörkare färger.

Annna säger: Jag försöker hitta ett halskedja som är lång,kan du tipsa om några bra affärer?:)

Sofi Fahrman säger: Det finns billiga varianter på H&M, Oasis, Assessorize och Glitter. Vill du ha äkta så går du till en guldsmed och ber om exakt den längden du vill ha.

Elina säger: Cheap monday, är det bra jeans? Var hittar man dom? Någonstans i Stockholm?

Sofi Fahrman säger: På Weekdays vid Hötorget eller i deras nyöppnade butik i Götgatsbacken.

Soffe säger: Vilken ögonskugga ska man satsa på i vinter?

Sofi Fahrman säger: Lila är trendigast annars är min favorit guld just nu.

anonym säger: Vilka jeans är bäst för plattrumpade kortväxta? Har du provat dom där "vadderade" trosorna? Å så fall vet du vart man får tag på dom?

Sofi Fahrman säger: Har inte provat. Testa jeans med ficklock.

Anna säger: Hej Sofi! Jag är på jakt efter mössa... Vad tycker du om att ha basker i vinter?

Sofi Fahrman säger: Snyggt!

Moderator säger: Nu kommer dagens sista fråga.

Zeldis säger: Hej Sofi!Jag tycker att det är roligt med trender och så, men jag vill samtidigt inte se för överstylad ut. Var går gränsen mellan överstylad och trendig?

Sofi Fahrman säger: Pricka in en trend istället för alla trender samtidigt.

Moderator säger: Nu måste vi tyvärr sluta. Sofi chattar igen nästa vecka, välkomna tillbaka då!

Sofi Fahrman säger: Tack för idag och trevlig helg!!