”Jag badar helst i Miami”

Victoria Silvstedt visar sommarens badmode

NÖJE
Foto: Aftonbladet bild
Victoria Silvstedt med maken Chris.

Victoria om bästa stranden:

”På vintern badar jag helst på Miami South Beach där jag har en lägenhet. Vid nyåret är jag alltid i Karibien. Det blir oftast St Barts. På sommaren är jag några veckor i Europa. Bästa stränderna är St Tropez, Marbella och häftiga Porto Cervo i Sardinen. Där finns världens vackraste hamn.”

Victoria om sällskap

”Favoritsällskapet på stranden är min make, Chris. Men han jobbar alltid på somrarna, så när jag är i Europa umgås jag mest med mina tjejkompisar. Annars är en bra bok och min iPod bra sällskap också.”

Victoria om bikini:

”Min favorittyp av bikini är de med knytband i sidorna. De får man snyggast bränna i. Dessutom kan man lätta på trossnörena, de dagar man känner sig lite kurvigare.”

Victoria om vattensporter:

”Jag gillar inte att bli blöt i håret, så jag håller mig till vattensporter ovan ytan (skratt). Jag trivs väldigt bra på snabba båtar, på vattenskotrar och jag är faktiskt väldigt bra på att åka vattenskidor. Jag simmar helst inte så långt ut, för jag är lite hajskraj!”

Victoria om solskydd:

”Jag använder alltid solskyddsfaktor 30 i ansiktet och dessutom skyddar jag mig med solhatt och jättestora solbrillor. På kroppen använder jag bara faktor 8. Jag blir aldrig kritvit, så jag tål solen ganska bra.”

Satsa på färger!

Det är badkläder i starka färger som gäller i sommar. Här är säsongens tre hetaste trender.

Köpställen

Erika Scott, Agneta Elmegård