"Shit, vad glad jag blir"

Melissa vann första omgången av Bästa stilen!

NÖJE

Melissa Karlsson från Olofström blev överlägsen vinnare i den första Bästa stilen-tävlingen. Hela 32% av er läsare lade er röst på Melissa.

Foto: Joakim Karlsson

Grattis Melissa, du vann Bästa stilen!

– Woow, shit vad glad jag blir. Jag vinner aldrig något!

Beskriv din stil!

– Jag inspireras av 50- och 60-talsmodet och jag antar att 60-talet syns mest i min klädstil eftersom jag gillar korta kjolar, OP-mönster, svartvitt (tex hundtandsmönstrat, schackrutigt osv) och klänningar/kjolar i just den retroandan - jag äger bara ett par byxor! Jag försöker blanda och det är inte helt ovanligt att jag hittar fynd på både barnavdelningar och internet-auktioner, kläder är det roligaste jag vet!

Vilket är ditt favoriplagg?

– Jackan jag har på mig på bilden - jag älskar ju svartvitt, så den passar till exakt allt.

Hur planerade du din outfit den dagen fotot togs?

– Jag hade precis köpt mina plaststövlar då, så jag drog på den utomhusoutfiten jag gillar allra bäst: stövlarna, min bästa jacka, lackväskan och ja, det jag hade under då. Jag älskar den outfiten, och det verkar som andra gör det också eftersom folk röstade på mig och jag ibland får kommentarer om den ute på stan också - och sådant är ju roligt!

Har du något tips till andra?

– Klassikern: klä er som ni vill - blanda inköpsställen och märken så att det inte bara blir samma hela tiden. Utnyttja accessoarer och liknande för att skapa en ny, spännande outfit varje dag!

På måndag kommer Aftonbladets modeexpert Sofi Fahrman att kommentera och plus-sätta Melissas outfit. På måndag kommer också nästa omgång Bästa stilen-tävling. Så passa på att skicka in era kreationer i helgen!

Nina Johansson