”En del hänger i garderoben med prislapparna kvar”

Läsarna om förra årets Stella McCartney-kollektion

NÖJE

Igår släppte H&M sin Viktor & Rolf-kollektion. Rusningen blev stor och många köpte flera plagg.

Men var det mödan värt? Svårt att säga än kanske, men Aftonbladet bad läsarna mejla och berätta hur nöjda de blev förra året, då Stella McCartney hade gjort kollektionen. Många är nöjda medan andra medger att de kanske rycktes med lite i hysterin.

Här är några av mejlen.

Foto: Per Groth
Från förra året, då Stella McCartney-kläderna släpptes.

Jag var en av dem som köade och slogs när Stellas kollektion släpptes. Fick inte tag på speciellt mycket och inget i rätt storlek. Till sist fick jag tag på samtliga av de plagg jag hade suktat efter; bla genom att passa på att shoppa när jag var i Berlin och Köpenhamn. Där hängde det plagg kvar flera veckor efter det var totalt slut i Sverige. En del av plaggen, bla tulpankjolen och en tröja har jag använt ganska ofta. De övriga plaggen hänger fortfarande kvar med prislapparna på i garderoben. De kommer troligtvis aldrig att solens ljus. De var mest impulsköp som inte var speciellt genomtänkta. Kanske det snart dyker upp en del Stellaplagg hos Myrorna...

Annika

Förra året köpte jag Stella McCartney's jeans, en grön bikini och en nyckelring.

Jag är jättenöjd med mina inköp och de har kommit till användning ett flertal gånger.

Bikinin gjorde succé i somras på semestern, då jag verkligen blev ensam om den på stranden! (---)

All väntan och trängsel var definitivt värt besväret!

Glada hälsningar från Kim

Jag handlade Stella kläder förra året och var mycket nöjd. Jeansen är vid det här laget slita. Kom över ett par av varje färg. En jeansjacka som jag använt en hel del också. Allt jag handlade har jag använt men jeansen är det som jag använt mest.

Dreamer

Jag köpte en underbar blå stickad tröja med sidenband.

Använder den vid festliga tillfällen och många frågar var jag köpt den! Är mycket nöjd!

AK. Svensson

Förra året hade jag inte möjlighet att köpa den i affären utan satt vid datorn och beställde när de släpptes, därmed fick jag gissa på storlekar men antog att de var som vanliga HM strl:ar. HA döm av min förvåning när ALLT var för stort! Jag trodde ev att det skulle bli tvärtom, för litet då det var designkläder men icke. Jag behöll en tröja, blå med siden knyt och den älskar jag.

Marie

Jag köpte några tröjor, använde dem en gång och sålde dem till slut. Egentligen var de inte snygga utan man handlade bara för att det var Stella?

Nina

Förra året kom jag över Stella McCarthney's armband, skärp och väska i metall... Armbandet har jag haft varje dag sedan dess och jag älskar det! Så grattis ni som har handlat något i år!

Eva/i>

Ett par tröjor har jag använd massor, v-ringad grön och v-ringad svart, som jag för köpte via Blocket, 100 kr dyrare.

Men ett blått linne hänger oanvänt i garderoben, liksom en stor brun tröja med dragkedja och lite annat som jag inte använt. Så var det också med den första kollektionen där jag nästan inte använde något alls, men handlade som en galning – allt är oanvänt!

Angeli

Läs också

aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM