Dita von Teese och Grace Kelly inspirerar mig"

Aftonbladets stylist Ehva Löpp svarar på läsarfrågor

Foto: AP/Universal
Ehvas favoriter Dita von Teese och Grace Kelly.
NÖJE

Vem inspirerar dig?

Vad blir du inspirerad av som stylist? Vem tycker du är bäst klädd och vilka märken tycker du är snyggast? /Maja

Ehva: Min absoluta favorit och den som jag tycker klär sig bäst är Dita Von Teese, som är gift med sångaren Marilyn Manson. Hon är enormt kvinnlig och påminner om min favoritpinuppa Bettie Page från 50-talet, där jag hämtar mycket inspiration. En annan stilikon är Grace Kelly, vars klädstil är helt rätt i vinter. Favoritmärket är Fornarina som kombinerar kvinnlighet med roliga detaljer som spetsrosett och volang.

Vad ska jag köpa?

Jag undrar om du kan ger mig lite tips på vad som är mest trendriktigt i vinter. Jag bor i en liten stad, men planerar en helg i Stockholm snart och tänkte passa på att handla. /Från Avesta

Ehva: Ögonen ska synas i vinter. Vill man inte ha hela lösögonfransar går det bra att klippa isär dem och klistra fast bara ett par strån i ytterkanterna – det blir väldigt effektfullt! Köp ett brett blankt band i lila och knyt en rosett runt midjan. Leta efter ett par lackskor med rundad tå och hög klack, eller ett par ankelboots. Köp en lång kedja med rolig berlock att ha runt halsen. Och väskan får gärna vara i metallic. Vinterns hetaste färg är grått i alla toner, från ljus cement till mörkt elefantgrått. Köp ett par svarta tajts och en överdimensionerad grå klänning. Och glöm inte lösögonfransarna!

Skriv till mig!

Ehva Löpp.

Läs fler frågor:

Ehva Löpp