Med kärlek – från H&M

Sofi Fahrman sätter plus på designplaggen

Foto: eric roxfelt
Se och läs Sofis intervju Sofi fick en exklusiv intervju med duon Victor och Rolf. Läs hela intervjun i Klick! den 10 november – eller se den i programmet Sofis mode i kanal 7, på onsdag klockan 21.00.
NÖJE

Nu är det dags att börja köa till H&M.

Årets gästdesigners är Victor & Rolf, som kommer med en kärlekskollektion till kunderna.

– Detta är det bästa samarbetet hittills, säger Aftonbladets Sofi Fahrman.

Förra årets Stella McCartney-kollektion gick som smör i solsken i H&M-butikerna. Den här gången är det designerduon Victor & Rolfs tur.

– Samarbetena blir bara bättre för varje år. Stella McCartney var bättre än Lagerfeldt-kollektionen och detta är det bästa hittills, säger Sofi Fahrman, som har provat plaggen som kommer ut i butikerna den 9 november.

Ett stort plus är att Victor & Rolf även har satsat på en killkollektion, tycker Aftonbladets modeexpert Sofi Fahrman.

– Victor & Rolf kanske inte är så kända för gemene man och därför är det spännande att man valt just dem. De har alltid en historia bakom sina kollektioner.

Första gången

Och så även denna gång. Bröllopstemat är genomgående för alla plaggen och symboliserar ett kortlivat mode­äktenskap mellan H&M och Victor & Rolf. Klädskaparna beskriver sina skapelser som en hyllning till en unik relation mellan två osannolika partners.

– Det är så kul och det är första gången H&M har en bröllopsklänning. Den finns i en limiterad upplaga på tusen exemplar.

Hjärtan och pilar är detaljer som kommer igen i alla klädesplaggen. Hjärtan på tjejkläderna och pilar på killarnas.

– Jag älskar detaljer och hela kollektionen är så välskräddad och genomarbetad. Foder, knappar, allt, säger Sofi Fahrman lyriskt.

En sak man heller inte bör missa när man ger sig ut i shoppingpaniken är att Victor och Rolf även har designat skor, två killpar och två tjejpar.

– Tjejerna ska satsa på de svarta mockaskorna. De är mest använd-

bara, säger Sofi Fahrman.

Mer man än kvinna? Här är 4 tips för dig

Läs mer:

Emma Löfgren