I mitt badrumsskåp

NÖJE

Spana in de här tio produkterna som gömmer sig i mitt badrumsskåp den här månaden!

Clear eyes är räddningen för trötta ögon. Det får dem att se piggare ut och ögonvitorna ser vitare ut. Passa på att köp på utlandsresan! Men tänk på att inte använda det för ofta – en härlig skönhetssömn är mycket bättre för ögonen.
Min hy behöver mer fukt så här års. Nattkrämen jag smörjer in mig med heter ”Express the truth” från Ole Henriksen. Pris, 995 kronor.
Skön insmörjning för fötterna. Används på gymmet efter att fötterna svettats i löparskorna på bandet. Pris, 195 kronor, Kiehl’s.
Ramar in ögat gör jag bäst med en svart kajalpenna från Face. Pris, 109 kronor.
Jag byter ut min vanliga dagkräm mot en tonad på vintern. Den här ger perfekt färg och innehåller lite skimmer som ger lyster åt huden. ”Sheer tint moisture” med solskyddsfaktor 15 från Dermalogica. Pris, 450 kronor.
På Three custom color i New York har jag gjort mitt eget läppstift. Välj färg, skimmer och hur täckande det ska vara utifrån dina egna önskemål. Jag använder mitt läppstift flitigt.
Sotad ögonsminkning blir det nästan varje helg. Mac har fyra nyanser av skuggor som gör underverk. ”Smoking eyes 4”, 250 kronor.
På handfatskanten står denna ljuvliga handkräm från Voluspa. Jag gillar doften ”capri”. Pris, 200 kronor.
Eftersom jag slingar håret gäller det att satsa på hårprodukter som återuppbygger håret. ”Forcintense” från Kérastase är en kur som passar mig perfekt. Pris, 190 kronor.
Ljusa färger med skimmer är min grej. Det här läppglanset håller bra. Läppglans ”pink diamond” 220 kronor, Laura Mercier.