Fynda färgglatt & lack på rean!

Sofi tipsar om reafynden som håller hela våren

NÖJE

Innan du vässar armbågarna och ger dig ut och reashoppar spana in det här. Jag blickar framåt på vårmodet och tipsar om tio säkra trender som vi kommer att se i vår. Lycka till och fynda säkert!

Ha is i magen. Våga vänta in rean på 50-70%, för det är då du kan göra de riktiga kapen.

Foto: BULLS

rger - Costume national

Många av färgerna vi sett i höst lever kvar i vår. Orange och cerise är två bra exempel på det. Satsa gärna på klänningar och toppar.
Svarta skor - Luella Bartley

Svarta pumps och ankelboots kommer du få mycket användning för. Här finns det mycket att välja mellan på reahyllorna, så slå till på den ­modellen som passar din stil.
Transparent - Rodarte

Håll utkik efter plagg i chiffong, eller toppar som är lite genomskinliga. I vinter är det snyggast med svart. I vår satsar vi på pasteller.

Blommigt - Balenciaga

Ett mönster som fullkomligt exploderade på catwalken inför våren var blommigt. Allt ifrån småblommigt till stora blommönster. Spana in den här trenden redan nu och spara i garderoben tills solen börjar skina.
Underkläder - Belstaff

Underkläder är alltid bra att shoppa på rea. Det går inte lika många trender i just underkläder så därför är det lätt att göra fynd. Slå till på bra kvalitet och klassiska modeller.
Kjolar - Luella Bartley

Förra året var det klänningen som regerade nu är det kjolen som står i fokus. Korta vippigga modeller, färg och volang är det som är mest rätt. Nu använder du kjolen till svarta strumpbyxor och i vår är den lika rätt med bara ben.

Kashmir - Biba

Eftersom priserna är vänligare än vanligt på rea så kan du slå till på mer exklusiva materialval. Jag letar alltid efter kashmir. Koftor eller tröjor i basfärger som funkar året om.
Kavaj - Alexandre Wang

Använd den inne nu, och som ytterplagg senare i vår. Grått, mörkblått eller svart är färger du ska köpa. Välj en modell som sitter avslappnat snyggt som du kan rulla upp ärmarna på.

Lack - Mulberry

Accessoarerna fortsätter att vara lackade. Blanka ytor syns på både väskor, skor och skärp. Mulberry satsar på röda, blå och vita väskor i lack.
Bustier - Andrea MeWha

Lägg bustier på minnet. Formsydda kupor och strama liv syns bland festkläderna framöver.
T-shirt med tryck - Tommy Hilfiger

Trenden gäller både killar och tjejer. Från rockiga tryck till sagofigurer, t-shirt med tryck är grejen.