Rachel Zoe blir tv-stjärna

Hollywoodstylisten får en egen tv-show

Foto: AP Foto : CHRIS PIZZELLO
NÖJE

Mischa Barton, Demi Moore och Cameron Diaz är några av superstjärnorna som vänder sig till Rachel Zoe för stylisthjälp. Nu får stylisten en egen tv-serie.

Rachel Zoe tillsammans med skådespelerskan Emmy Rossum på Zoes fest för sin bok Style: A to Zoe.

Rachel Zoe, 36 och en av Hollywoods mest anlitade stylister, börjar spela in sin nya tv-serie under modeveckan i New York i vår. Resultatet kommer att sändas någon gång under sommaren i Usa. I programmet kommer Zoe intervjua kändisar och designers

– Jag kommer inte att synas så mycket framför kameran, säger Rachel Zoe till Fashionweekdaily. Jag vill snarare undervisa tittarna och samtidigt besvara frågor om mode. Jag vill att människor ska förstå vad jag arbetar med och få större förståelse för modebranschen.

Inget Hollywoodskvaller

Trots att stylisten sitter på massvis med smaskig information om Hollywoods elit så kommer det inte skvallras om deras hemligheter och klädstorlekar.

– Progammet kommer inte att handla om att avslöja mina kunder, säger Rachel Zoe till Fashionweekdaily. Vi kommer inte heller att berätta om deras privatliv - så vida de inte vill vara med i programmet.

Även om Rachel Zoe är populär i Hollywood har hon kritiserats hårt för att idealisera Size Zero-modet och det har skvallrats om att hon uppmanat tidigare klienter som Nicole Richie och Lindsay Lohan att banta. Både Lohan och Richie har nu tagit avstånd från Zoe.