Bloggat i veckan

Karolina Skande
spanar in vem som
sagt vad om mode

NÖJE

I bloggvärlden börjar ­våren sprida sig. Det rapporteras friskt om blommiga mönster och kommande säsongs stora modehändelser.

Full fart mot ljusare ­tider!

Foto: Stefan Mattsson
Karolina Skande

» Elle-galan: Det börjar dra ihop sig mot årets största modefest och den stora snackisen är förstås vem som har blivit bjuden och vad i all sin dagar man ska ha på sig. Den blommiga inbjudan har stolt visats upp på var och varannan modeblogg den senaste veckan.

Läs Linn Gustafssons blogg!

»Vårens kampanjer: Ny säsong innebär nya påkostade kampanjer från modehusen. Vilken Hollywood­stjärna blir ansikte för vilket modehus? Kirsten Dunst visar kläder från Miu Miu, Kate ­Bosworth säljer jeans åt Calvin Klein och Victoria ”Posh” Beckham landade det prestige­fulla uppdraget för Marc Jacobs. Det här går ­naturligtvis inte modebloggarna förbi.

Läs "rar"-bloggen!

Kate Bosworth för Calvin Klein

» Blommor: I vår är det blommor som gäller, i massor! Blommiga klänningar, kjolar och blusar är hett åtrådda och alla bloggarinnor finkammar webbshopparna för att hitta det finaste plagget med blommigt mönster. Just nu leder helt klart Top-shops blommiga volangkjol popularitetsligan.

Läs annamirjamaria-bloggen!

Foto: AP
Rachel Bilson

» Gossip girl: I vår börjar den nya ungdomsserien Gossip Girl att sändas i Sverige och helt plötsligt vill alla se ut som preppy skolflickor på övre Manhattan. Korta kjolar, klubbkavajer och kråsiga blusar är plaggen som det bloggas om just nu –allt kombinerat i äkta Gossip Girl-stil.

Läs axxa-bloggen!

» Rachel Bilson i GQ: Stilikonen Rachel Bilson har ett rykte om sig att vara reko och helylleså nyheten att hon droppat kläderna för herrmagasinet GQ har helt klart ett nyhetsvärde i bloggsfären.

Läs la Fashionista-bloggen!