Även supermodeller har sina dagar!

Missa inte skvallret, trenderna och det smaskigaste från Stockholm Fashion Week

NÖJE
Foto: Karolina Skande
Emma Wiklund, vacker och avslappnad, dagens bäst klädda.

Dagens bästa: Stylingen på Carin Westers visning kändes genomtänkt och ambitiöst. Vackra smycken och detaljer kan verkligen höja intrycket och känslan av en kollektion.

Dagens sämsta: Stockholms modevecka har de senaste åren varit väldigt välbesökt så man skulle kunna tycka att administrationen flöt om inte felfritt så i alla fall tillfredställande. Långa köer vid in- och utsläpp, samt förvirring vid placering är dock mer regel än undantag.

Dagens bäst klädda: En stor eloge till Emma Wiklund som är lika trevlig som hon är snygg. Hon lyckas se sådär vardaglig, avslappnad och chic ut som man själv bara önskar att man gjorde.

Dagens skvaller: När man ser bilder på supermodeller är det lätt att få en bild av supermänniskor utan några skavanker i verkligheten ser man dock att de är människor precis som oss andra med dagar då hud och hår inte är på topp.

Dagens trend: På herrsidan börjar byxan återigen få lite vidd även om längden är fortsatt kort. Damsilhuetten går mot det motsatta och är snäv och figurkramande.