Carolina Gynning på Front row!

Kändisarna tog
över modeveckan

NÖJE
Foto: Josephine Aune
Peter Siepen kunde ingen missa då han gled in på Berns, urhärligt med människor som vågar synas!

Dagens sämsta: Hela veckan har visningar börjat nästan exakt på utsatt tid så egentligen ska man väl inte klaga men det är onekligen lite jobbigt när det blir förseningar som det blev sista visningsdagen. Om en visning blir försenad leder till en Dominoeffekt där nästföljande visning blir ytterligare försenad och sen ligger man helt plötsligt nästan en timme efter. Ibland kanske oundvikligt men ändå lite stökigt.

Dagens bästa: Jag blev verkligen glad av att se Beckmans College of designs visning för andraårseleverna. Fri kreativitet med allt det innebär – ren galenskap men även geniala inslag. Vissa saker var verkligen riktigt briljanta.

Bäst klädda: Bloggaren Hanna Fridén prickade in en fullträff när hon satsade på en vintageklänning köpt på Beyond Retro!

Dagens skvaller: På Lars Wallins visning var det inte modemaffian som satt på första raden, den fylldes upp att kändisar som Joe Labero, Carolina Gynning och Rafael Edholm.

Dagens trend: Något som verkligen återkommit under veckan är volanger i alla dess former, på blusar, på ärmen, på kjolen och på klänningen. Volang it is!