”Vårens tre must-haves är...”

Läs chatten med Sofi Fahrman

NÖJE

Sofi Fahrman säger: Hej hej nu kör vi, jag vill höra allt om vad ni tycker om tidningen!
Johanna säger: Hej sofie , hur känns det att starta en ny tidning ?
Sofi Fahrman säger: Fantastiskt roligt men nervöst och jag hoppas att ni alla ska gilla den!
säger: Hej! Vad är de 3 "must have" sakerna för i vår/sommar?
Sofi Fahrman säger: 1. Volangkjol, 2. Oranga läppar, 3. ett par färgglada skor som syns ordentligt.
Esther säger: Kommer vi någonsin få dagliga outfits från din sida? T.ex. på hemsidan eller en sida i tidningen? Du inspirerar!
Sofi Fahrman säger: Tack för det! Vi får väl se om det blir dagliga outfits, allt på sajten har inte lanserats ännu...
frida säger: Hej! Ska bli såännande att läsa din nya tidning! ;P En fråga, vad ska jag satsa på för skor i vår om jag inte gillar så höga klackar? Gärna som går att ha nu i feb, mars, då det inte är så varmt! Tack!
Sofi Fahrman säger: Jag är ett stort fan av MC-boots med låg klack och skön rund tå passar i slaskigt väder. Sen när det blir lite varmare funkar förra säsongens ballerinaskor.
säger: Vem är den bäst klädde mannen respektive kvinnan i Sverige just nu, enligt dig?
Sofi Fahrman säger: Jag inspireras ofta av våra svenska modeller. Caroline Winberg klär sig alltid snyggt, jag sprang precis på henne på modeveckan idag iklädd en perfekt mixad outfit toppad med en röd chanelväska. The Hives och Sahara hotnights är bra på att inspirera.
Rebecca säger: Hej Sofi! Jag tycker att det är jättebra att du har fått en egen tidning! Kommer absolut läsa den! Jag har en fråga, jag använder nästan bara svarta kläder, eller gråa och svarta. Har du något bra tips på hur jag kan få in mer färger i min klädstil, fast ändå inte sticka ut så mycket.
Sofi Fahrman säger: Genom accessoarer! Lättaste sättet att piffa upp en outfit. Till exempel skärp, skor eller väska i valfri, glad färg.
zzzz säger: hejsan, kan du ge några ledtrådar vad killar ska ha på sig nu förtiden jag är tacksam för svar...
Sofi Fahrman säger: En kortare byxa så att man ser strumporna, jag har precis sett Acnes visning där den trenden var tydlig. I vår får man gärna ha en prasslig vindjacka som ytterplagg.
Anna säger: Vilket är favoritplagget i din garderob?
Sofi Fahrman säger: En skinnjacka från Acne.
Hanna säger: Hej! Är det inne eller ute med sjal?
Sofi Fahrman säger: Inne! Etniskt mönstrade sjalar i färg är snyggt att vira runt halsen till en kavaj.
Cecilia säger: Hej Sofie och Grattis, Jag bor i spanien men följer din sida slaviskt. Kan du inte sätta in din inne och ute lista den saknar jag :-)
Sofi Fahrman säger: Den kommer du att få följa i klick redan nästa fredag. Materialet från Klick läggs upp på nätet måndagen efter, håll utkik!
Soffe säger: Du byter ju stil väldigt ofta, följer alltid med trender och så. Vad är din egna stil?
Sofi Fahrman säger: Ett par välsittande jeans, höga klackar och skinnjacka, typiskt Sofi-stil!
Sandra säger: Blev superglad att det ska bli en tidning! Vad är det för vårjacka som gäller i år?
Sofi Fahrman säger: Höstens skinnjacka håller i sig, klassisk trenchcoat eller varför inte ett ytterplagg i färg som orange eller cerise.
Sofia säger: Hej, vilken väska ska jag ha i vår?
Sofi Fahrman säger: Jag gillar stora kuvertväskor som man kan använda både till vardag och fest. Annars är jag efter en svart vinter sugen på färg. Kolla in andra numret, då har vi ett stort väskjobb med över 50 köptips!
evelina säger: jag är en tjej som gilar kläder åt det rockigare hållet , vad hittar jag detta?
Sofi Fahrman säger: Jag tycker det finns mycket rockiga inslag hos klädkedjorna just nu, stentvättade jeans, skinnjackor och skärp med nitar är exempel på trender jag har set på kedjor som Zara och H&M.
Anna säger: Kommer vi att få läsa en modeblogg skriven av dig inom en snar framtid? :)
Sofi Fahrman säger: Inte just en blogg kanske, men man kommer att få följa mig på annat sätt. Snart får ni se hur...
marie säger: Hej Sofi, tack för en grymt bra modesajt. Nu är det snart vår och jag vill förnya mitt nagellack-sortiment. Vilka färger gäller på naglarna i vår? Är det fortfarande knalliga färger i rött, rosa och orange som lyser upp? Ha det fint!
Sofi Fahrman säger: Absolut du verkar ha koll! Nu börjar nästa visning om två minuter så jag hinner bara med en fråga till. Men i morgon kan ni chatta med mig igen så vi ses igen då!
paula säger: vad kommer din tidning att kosta?
Sofi Fahrman säger: Den kommer att kosta 15 kronor men idag är den fortfarande på köpet så skynda dig ut och köp Aftonbladet. Nu måste jag rusa! Tack och hej då!
Moderator säger: Tack till alla er som har ställt frågor. Ni som inte fick svar på era frågor får en ny chans i morgon klockan 13.30.