Bloggat i veckan

Karolina Skande
spanar in vem som
sagt vad om mode

NÖJE

Från Haute Couture till ond bråd död – veckans inlägg i modebloggarvärlden har helt klart berört ämnen av minst sagt varierande slag.

Foto: Stefan Mattsson
Karolina Skande

» Kirsten för Miu Miu: Kirsten Dunst är bloggarnas favorit-stilikon och när hon nu frontar favoritmärket Miu Miu har lovorden ingen hejd. Den clowninspirerade stylingen får nästan uteslutande ros av de modeintresserade och Miuccia Prada behåller platsen på modetronen. Så var inte blyg utan låt dig förtrollas av harlequinmönster och clownkragar.

Läs josefiinwikstrom-bloggen

Foto: Miu Miu

» Coutureveckan i Paris: Haute Couture-veckan i Paris är avklarad och alla modeentusiaster har drömt om handsydda mästerverk som kostar mer än en normal årslön. Handbroderade pärlor, exklusiv spets och varsamt lagda sömmar – modeporr för fashion freeks! Populäraste visningen att skriva om var utan tvekan den som det anrika modehuset Chanel arrangerade. En gigantisk chanelkavaj i klassiskt snitt prydde catwalken.

Läs matildaz blogg!

» Sofis mode: Nyheten har släppts om ett glossigt veckomagasin om mode, du håller tidningen i din hand. Bloggarna är minst sagt förväntansfulla och nyfikna på den nya tidningen som ska leverera aktuellt och snyggt mode varje vecka. Praise the lord!

Läs mitchomatcho-bloggen!

» Stockholm Fashion Week by Berns: Årets modevecka har precis avslutats och alla modebloggare har naturligtvis varit i extas. Vilka som var de hetaste visningarna och vem som blev bjuden till vad. En sak är säker, modeveckan är årets största händelse för många bloggerskor!

Läs icity-bloggen!

Foto: AP

» Heath Ledger: En nyhet som inte direkt rör mode men som ändå påverkat många modebloggare är Heath Ledgers tragiska bortgång. Heath Ledger som har ett barn tillsammans med stilsäkra Michelle Williams dog mycket tragiskt i sitt sovrum i NYC.

Läs fashionnerds-bloggen!

ARTIKELN HANDLAR OM