81 klädbyten för Carrie Bradshaw

Enorm garderob i nya SATC-filmen

Foto: AP
Oprah Winfrey med sina gäster från Sex and the City.
NÖJE

Det börjar närma sig amerikansk premiär för den hett efterlängtade Sex and the city-flmen och ju närmre premiären vi kommer desto mer pratas det om den.

Nu berättar Sarah Jessica Parker att hennes rollfigur Carrie Bradshaw får byta outfit, inte mindre än 81 gånger i filmen!

Sex and the city-filmen kommer till Sverige först den 21 juni men redan i slutet av maj så har den världspremiär bland annat i Usa. Det är mycket snack kring filmen och senast idag förnekade filmens producent Michael Patrick King att Mr Big (Carries kärleksintresse) kommer att dö i filmen.

– Gissa hur många galna fans jag skulle ha efter mig i så fall, det skulle aldrig gå, menade Michel Patrick King.

Modefans får vad de vill ha

I samma veva besökte Sarah Jessica Parker the Oprah Winfrey show för en intervju och berättade då att modefans världen över inte kommer att gå besvikna från biograferna.

– Garderoben för filmen är enorm, bara Carries garderob består av 81 klädbyten. De tre andra tjejerna i filmen (Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon) har cirka 200 garderobsbyten tillsammans, berättade Parker.

Galen i skor

Samtidigt avslöjade Sarah Jessica att hennes egen garderob är långt ifrån Carrie Bradshaws.

– Några vänner kom över nyligen och kollade in i min garderob och sa "wow, du har rätt, du har verkligen inte mycket kläder". Jag shoppar inte så mycket, däremot har jag en förmåga att bli helt uppslukad av skor.