Gerys nya ansikte

Ginger Spice ser yngre ut än någonsin

Foto: Aftonbladet Bild
NÖJE

Färre rynkor, piggare ögon, bättre hy.

Geri Halliwells ­ansiktslyft är på allas läppar.

Geri Halliwell, 35, säger hej då till popkarriären för gott. I stället gör hon en Madonna och lägger titeln barnboksförfattare till sin meritförteckning.

–?Jag känner att jag har hängt upp mina hotpants nu, som soloartist är jag slut. Just nu känns det bra att skriva böcker, berättar hon för nyhetssajten Female first.

Totalt har Geri skrivit sex barnböcker. De kommer att ges ut i ­rekordfart – en i månaden från nu och fram till oktober. Men när den första nyligen lanserades i London var det inte böckerna medierna brydde sig mest om, utan det helt nya ansikte författaren ­samtidigt visade upp.

Hyn ser bättre ut

En jämförelse med bilder från hösten 2006 visar att Geri har färre rynkor både kring ögonen och i pannan. Enligt Lucy Glancey, en av Storbritanniens ledande plastikkirurger, är det uppenbart att hon tagit hjälp av plastikkirurgi.

– Jag skulle tippa på att hon har sprutat in botox i pannan och runt ögonen, säger Lucy Glancey till brittiska magasinet Look.

Doktor Glancy tror även att Geri kan ha genomgått en ögon­operation och ett kirurgiskt ­ögonbrynslyft.

– Hennes hy ser mycket bättre ut och är inte lika solskadad som förut, vilket troligtvis beror på laserbehandlingar.

Besatt av att träna

Geri själv har vägrat att uttala sig om de påstådda plastik­ryktena, men det är ingen nyhet att hon är beredd att ta till drastiska metoder för att förbättra sitt utseende. Hon har tidigare erkänt att hon varit besatt av träning och späkt sin kropp intill oigenkännlighet.

ARTIKELN HANDLAR OM