Naomi - skandaldrottningen

Naomi Campbell, 38, har modevärldens sämsta rykte

1 av 2
Naomi Campbell har gjort sig känd för sitt svängiga humör.
NÖJE

"Jag jobbar bara med Naomi om jag får 150 000 kronor för en plåtning, knappt ens då" Make-upartist om Naomi.

I april i år spottade Naomi på en polis och blev fysiskt våldsam när en av hennes väskor saknades på flygplatsen Heathrow i London.

Campbell, som tidigare dömts till fem dagars samhällstjänst efter att ha kastat en ”blingad” telefon på sin städerska, riskerar nu sex månaders fängelse för Heathrow- incidenten.

– Jag är inte det minsta förvånad över vad som nu hänt. Hon har assistenter till höger och vänster och är så omhuldad att hon tappat verklighetsuppfattningen. Hon tror att hon har rätt att bete sig hur som helst utan att ta konsekvenserna av det, säger en väl insatt källa till Sofis mode.

Tar smärtstillande

Divaattityden i kombination med receptbelagda smärtstillande tabletter ska vara anledningen till modellens våldsamma temperament.

– När medicinen klingar av får hon otroliga humörsvängningar och det gnistrar till av ilska i hennes ögon, säger källan.

En makeupartist som arbetat med stjärnan berättar för Sofis mode:

– Vi satt i en limousine och jag skulle fixa henne inför en fest. När jag rättade till lösögonfransarna slog hon till min hand och skrek ”Vem fan tror du att du är? Francois Nars?”

– Jag jobbar bara med henne igen om jag får 150 000 kronor för en plåtning. Knappt ens då förresten, säger makupartisten.

Får inga stora kontrakt

Naomi Campbell syns just nu dansandes i en dryckesreklam

i USA. Men de prestigefulla kontrakten har uteblivit på senare tid.

– Ingen vill att en bitch representerar deras produkter. Kate Moss tycker folk i alla fall lite synd om. Hon är mer ett offer. Naomi gör andra till offer, säger Sofis modes källa.