Nu återvänder Carrie Bradshaw – som tonåring

Foto: New Line Cinema
Hur var hon egentligen som tonåring, den där Carrie Bradshaw? Hitills är det ingen som vet, men snart så. Författaren Candace Bushnell håller nämligen på med två nya böcker om den omåttligt populära ”Sex and the city”-karaktärens liv.
NÖJE

Alla som följt ”Sex and the city” vet att Carrie Bradshaws uppväxt är ett stort frågetecken. Men nu blir det ändring på det.

Författaren Candace Bushnell håller nämligen på med två nya böcker om Carrie där den den superkända tv-seriekaraktärens uppväxt ska skildras.

Foto: AP
Candace Bushnell, författaren som ligger bakom succén ”Sex and the city” är på gång med två nya böcker om Carrie Bradshaw.

Candace Bushnell, författaren bakom ”Sex and the city”, meddelar nu att hon håller på att skriva ”The Carrie Diaries”, enligt Femalefirst.

Det blir två böcker om den populära New York-krönikören och enligt förlaget HarperCollins kommer böckerna ge en inblick i hur Carrie hade det med kompisarna och kärleken under uppväxten, och hur hon följde sin dröm om att bli skribent.

Okänd bakgrund

I ”Sex and the city” får man egentligen inte veta så mycket om de fyra huvudkaraktärernas bakgrund. Det nämns att Carries pappa lämnade henne och hennes mamma när hon var liten och att hon läst på college, men i övrigt är åren innan glamouren i Det Stora Äpplet inget som diskuteras.

Candace Bushnell har i ett uttalande sagt att ”När Carrie gick på high school följde hon inte massan – hon ledde den. Det var där hon började observera och kommentera det sociala spelet.”

Ges ut om två år

Det återstår väl att se om böckerna, som ska finnas i de amerikanska bokhandlarna i slutet av 2010, förvandlas till nya avsnitt av tv-serien.

Hur som helst så är det nog knappast aktuellt att Sarah Jessica Parker att ge sig in i rollen som Carrie á la tonåring – om inte airbrushing-teknologin gör revolutionerande framsteg förstås.