Vem är hetast?

Sofi listar veckans bäst klädda

NÖJE

Chloë sevigny

Wow, Chloë! Hon visar gång på gång att hon är en av vår tids största stilikoner. Det här glansiga fodralet kommer från Preen. Den assymetriska överdelen på klänningen är pricket över i.

Heidi Montag

Jag tycker inte alltid att den här tjejen lyckas, men jag älskar plagg med bar rygg och knallrosa accessoarer. Det var dessa två ting som tog henne in på veckans lista. Jag gillar även att hon matchar med backslick.

Anne Hathaway

Skådespelerskan är stilig som få. Hennes porslinshy och röda ­läppar passar i det mesta. Den här skapelsen kommer från Osar de la Renta och den bar hon på en filmpremiär i Beverly hills.

Kate Beckinsale

Kate rycker åt sig förstaplatsen för att hon ­vågar sticka ut på röda mattan. Hon brukar vanligtvis välja säkra kort men den här drömmen från Prada bär hon upp med glans. Klänningen toppas med smycken från Neil ­Lane och skor från Christian Louboutin.

Mini Andén

Klänningar som visar hud på sidan, eller som här över ­dekolltaget, håller hög trendfaktor. Utan den detaljen hade klänningen känts tråkig, men detaljerna gör hela outfiten!

FOTO: AP, Aftonbladet bildAV: Sofi Fahrman