Vem är hetast?

Sofi listar veckans bäst klädda

Foto: AP, Aftonbladet Bild
NÖJE

Camilla Belle

Skådespelerskan bär upp den här underbart smaragdgröna klänningen från Giorgio Armani med glans. Grönt kommer vi att få se mycket av framöver. Bäst matchar du kulören med svarta klackar och sexigt röda läppar.

Lauren Conrad

Vardagssnyggt och stiligt på samma gång från Alice + Olivia (missa inte deras butik i New York vid Bryant Park nästa gång du är i stan). Jag gillar Laurens slarviga lockar, och den figurnära skinnjackan från Mike & Chris är en riktig höjdare.

Rachel Weisz

Jag älskar klänningar som sticker ut på röda mattan. Den här skapelsen från Roland Mouret får mig verkligen att lyfta blicken. Den gör sig bäst med uppsatt hår – som här med en svinrygg.

Charlize Theron

Just en sådan här klänningsmodell med ena axeln bar är jag själv på jakt efter. Den här lilla svarta i enkelt och snyggt snitt är signerad Ralph Lauren. Missa inte att spana in de iögonenfallande skorna från Dior.

Jada Pinkett-Smith

Kavajen med upprullade ärmar ger sig inte i första taget. Denna modell syns på diverse kändisar både till vardags och till fest. Bär den gärna med en randig halsduk som Jada.

AV: Sofi Fahrman FOTO: AP, Aftonbladet bild