Vem är hetast?

De som vågar, de vinner!

Foto: Bulls, Aftonbladet Bild, AP
NÖJE

Doutzen Kroes

Världens snyggaste modell, enligt min mening. Hennes fantastiska kropp framhävs på bästa sätt i ett fodral från Herve Leger. Jag gillar att hon toppar med mängder av smycken!Stora stenar och armband i massor

Charlize Theron

Skådespelerskan gör sig som allra bäst i hellånga, glittriga och guldiga klänningar. Den här magnifika rackaren kommer från Dior. Håruppsättningen och den diskreta kuvertväskan skapar en perfekt helhet.

Juliette Lewis

Så fantastiskt coolt! Den här glittrande byxdressen skulle jag vilja sno rakt av. Snyggt att hon väljer att bryta av med ett ordentligt brett och färgglatt skärp i midjan - ett bra stylingtips!

Kate Hudson

Att synliga dragkedjor är en trendig modedetalj har nog ingen missat vid det här laget. Den här klänningen från Alexander Wangs vårkollektion passar blonda Kate som handen i handsken. Kate vågar sig på vårmodet. Även framifrån är klänningen en fröjd.

Chanel Iman

Modellen med det coola namnet har gjort kometkarriär. Här visar hon hur du ska styla den herrinspirerade trenden. Kvinnligt, kaxigt och moderiktigt på en och samma gång.