”Följ med till mitt LA”

1 av 2
”Vi var i ett beach house i Malibu och någon paparazzi hade fått nys om plåtningen. Vips hade vi ett 30-tal fotografer efter oss hela dagen. Helt galet! Jessica är en kanontjej att jobba med, otroligt trevlig och så ödmjuk mot alla!”En blåsig dag i Malibu, omringad av en massa paparazzi. Denna bild på mig, Jessica och fotografen var i skvallertidningar världen över!
NÖJE

Varje månad ger svenske stjärnstylisten Jonas Hallberg dig chansen att komma riktigt nära världens superkändisar.

"Gud så kul!” tänkte jag när Sofi frågade om jag ville bli krönikör i Sofis mode.

Jag som dessutom alltid brukar inleda mina mejl med just Hollywood calling!

Först av allt tänkte jag presentera mig för er, eftersom jag kommer att dyka upp här den första måndagen i varje månad från och med nu.

Jonas Hallberg heter jag, född och uppvuxen i lilla Köping.

Flyttade upp till storstan när jag var 17 år. Sedan har åren gått, shit vad åren gått fort, ingen ålder nämnd, haha!

Bodde i London i nästan åtta år där jag fick chansen att jobba med några av världens största supermodeller som Naomi Campbell, Eva Herzigova, Karen Elson, Alek Wek, Iman och Gisele Bündchen – bara för att namedroppa några.

I dag har jag klippkort på Stockholm-Hollywoodexpressen över Atlanten. Dörr till dörr Liljeholmskajen-Hollywood tar det cirka 20 timmar, puh...

Framöver kommer ni att få ta del av mitt LA. Allt från röda mattan-spaningar till lite skvaller och tips om shopping och barer.

Jag hoppas att ni alla ska få chansen att drömma er bort till solen, palmerna och diamanterna. Till glamourösa galor och lyxiga cocktail-

partyn i staden som aldrig

sover.

FAKTA

Här är några av de omslagstjejer jag har stylat.

På www.stylistjonas.com hittar du mer glam for sure!

1 CAMERON DIAZ Vi plåtade i ett hus värt 30 miljoner kronor uppe i Bel Air, helt fantastiskt! Cameron är en av mina favoriter att stajla, skitsnygg och dessutom världens schystaste tjej!

2 SCARLETT JOHANSSON Jag har jobbat mycket med fröken Johansson! Älskar omslaget jag gjorde för franska L’Officiel där jag klädde henne helt i Christian Dior. När tidningen kom ut fick jag de mest fantastiska blommorna någonsin samt ett handskrivet kort från Mr Dior himself: John Galliano. Det var verkligen pricken över i!

3 CHARLIZE THERON Charlize blev utsedd till ”the Sexiest woman alive” förra året, otroligt stort i USA där det till och med är på nyheterna. Älskar detta jobb, snacka om star quality!

Här är tre av mina favoritlyxhotell i stan.

De är SÅÅÅ amazing!

Beverly Hills hotel

9641 Sunset blvd, Beverly Hills

Klassiskt de luxe-hotell, dyrt och flärdfullt! Superschyst polo lounge bar. Ta en drink eller luncha vid poolen med stjärnor som Halle Berry, Brad Pitt och Leonardo DiCaprio.

Four season hotel

300 South Doheny dr, Beverly Hills

Lyxigt, tacky - men SÅÅÅ Hollywood! Ett av LA:s most fab brunchställen, kanon! Sist jag var här trängdes jag bland våfflorna med Charlize Theron och Tom Cruise.

Hollywood Roosevelt hotel

7000 Hollywood blvd, Hollywood

Ungt, coolt partyhotell. Festa med Orlando Bloom, Lindsay Lohan och Justin Timberlake. Jag bor dessutom bara fem minuter därifrån, super!

Jonas Hallberg

ARTIKELN HANDLAR OM